HCG 1 gün içinde bile çok yükselebiliyormuş ama canım öyle deme inşallah vardırEvet ama 3 gün önce işte 1.20 çıktığı için aslinda çok umudum yok su hayalet çizgi de sanki net çıksa ya da hiç çıkmasa keske
İnşallah kuzum inşallah sende fotoyu çek at belki görürüz bizdeHCG 1 gün içinde bile çok yükselebiliyormuş ama canım öyle deme inşallah vardır
Şu an sabah ilk idrarla denedim canımBen de 4 gün kala öğrendim, erken gebelik testi değil , 15 tl ye satılan en ucuz kaset hamilelik testi ile pozitif cıkmıstı. Erken gebelik ise negatif cıkmıstı ama hamileyim. O test ile 3 saat sıvı almadan deneyin tavsiyem.
Attım demin canımcım görebilecek misin bak bakalım ama varla yok arasıİnşallah kuzum inşallah sende fotoyu çek at belki görürüz bizde
Aslında hiç anlaşılmıyor keskinleştirme ve netleştirme yapamazmisinBenimkide böyle ama çok çok detaylı bakmak lazım ki anlamak için
Sana özelden yazdın canım mesajlarini kontrol etAttım demin canımcım görebilecek misin bak bakalım ama varla yok arası
Cnm benimde sonuç 1.20 çıktı benimde test böyleydi şimdiki kan testi sonuç nedirAllah'tan umut kesilmez ben 3 gün önce de kan testi verdim 1.20 çıktı bugün kaset testte hayaleti gördüm tekrar kan verdim yani yoksa da Allah'tan ama ben inaniuorum görüyorum su hayalet çizgiyi
Bende kan testi verdim sonuç negatif adet oldum dünCnm benimde sonuç 1.20 çıktı benimde test böyleydi şimdiki kan testi sonuç nedir
Yaa benim polikistikover var bide 3 aydır olmuyorum düşünüyoruz bebek ondan acabalar olmadigi sürece adet insanı sitrese sokuyorBende kan testi verdim sonuç negatif adet oldum dün
Aynı bende polikistik overliyim bende 3 aydır olmuyorum bend3 1 20 çıktı ve hayalet çizgi vardı bendede bir daha gittin mi kana şimdi ne durumdasin cnmYaa benim polikistikover var bide 3 aydır olmuyorum düşünüyoruz bebek ondan acabalar olmadigi sürece adet insanı sitrese sokuyor
Merhaba canım gebelık varmıymışAynı bende polikistik overliyim bende 3 aydır olmuyorum bend3 1 20 çıktı ve hayalet çizgi vardı bendede bir daha gittin mi kana şimdi ne durumdasin cnm
Hayır yokmuş cnm bu arada daha olmadım adetMerhaba canım gebelık varmıymış
Belki bu ay vardırHayır yokmuş cnm bu arada daha olmadım adet
Ümidim hiç yok cnmBelki bu ay vardır
Ne kadar var bakalım regl tarihine yumurtlama gectı miÜmidim hiç yok cnm
Cnm düzensiz benim adetim saten pkoluyum gebelik düşünüyoruz ama testlerim negatif 5 gün önce lekelenme tarzi bişey oldu ama negatif ti o gün test vermiştim yarın hapa basliycam adetimin gelmesi için yumurtlama ne zman takip etmek çok zor 4 aydır olmuyorum yaniNe kadar var bakalım regl tarihine yumurtlama gectı mi
Kıyamam sana ya ilk çocuğun mu olacaktı peki ne zamandır onun için uğraşıyorsunCnm düzensiz benim adetim saten pkoluyum gebelik düşünüyoruz ama testlerim negatif 5 gün önce lekelenme tarzi bişey oldu ama negatif ti o gün test vermiştim yarın hapa basliycam adetimin gelmesi için yumurtlama ne zman takip etmek çok zor 4 aydır olmuyorum yani
Hayır nasipse 2. Olacak bir tane evladım var Allah uzun ömür versin 6 yaşında 2 senedir düşünüyoruzKıyamam sana ya ilk çocuğun mu olacaktı peki ne zamandır onun için uğraşıyorsun
Yaaa Rabbim sana bağışlasın sakın üzülme bir kardesı daha olacak insallh ovulasyon la takıp etmeyi denedın miiiHayır nasipse 2. Olacak bir tane evladım var Allah uzun ömür versin 6 yaşında 2 senedir düşünüyoruz
Evet hep açık çıkıyor ikincisi hep aynıYaaa Rabbim sana bağışlasın sakın üzülme bir kardesı daha olacak insallh ovulasyon la takıp etmeyi denedın miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?