• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün var ama testlerde negatif fakat çok belirtilerim var lütfen yardımcı olunnnn

Over

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
72
12
18
27
Kızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi

Allah'tan umut kesilmez ben 3 gün önce de kan testi verdim 1.20 çıktı bugün kaset testte hayaleti gördüm tekrar kan verdim yani yoksa da Allah'tan ama ben inaniuorum görüyorum su hayalet çizgiyi🤦
Cnm benimde sonuç 1.20 çıktı benimde test böyleydi şimdiki kan testi sonuç nedir

Eklentiler

• IMG_20230622_182249.jpg
    IMG_20230622_182249.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 123
Yaa benim polikistikover var bide 3 aydır olmuyorum düşünüyoruz bebek ondan acabalar olmadigi sürece adet insanı sitrese sokuyor
Aynı bende polikistik overliyim bende 3 aydır olmuyorum bend3 1 20 çıktı ve hayalet çizgi vardı bendede bir daha gittin mi kana şimdi ne durumdasin cnm

Eklentiler

• IMG_20230622_170925.jpg
    IMG_20230622_170925.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 122
Ne kadar var bakalım regl tarihine yumurtlama gectı mi
Cnm düzensiz benim adetim saten pkoluyum gebelik düşünüyoruz ama testlerim negatif 5 gün önce lekelenme tarzi bişey oldu ama negatif ti o gün test vermiştim yarın hapa basliycam adetimin gelmesi için yumurtlama ne zman takip etmek çok zor 4 aydır olmuyorum yani

Cnm düzensiz benim adetim saten pkoluyum gebelik düşünüyoruz ama testlerim negatif 5 gün önce lekelenme tarzi bişey oldu ama negatif ti o gün test vermiştim yarın hapa basliycam adetimin gelmesi için yumurtlama ne zman takip etmek çok zor 4 aydır olmuyorum yani
Kıyamam sana ya ilk çocuğun mu olacaktı peki ne zamandır onun için uğraşıyorsun

Back