Kızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 4 gün var ama testlerde negatif fakat çok belirtilerim var lütfen yardımcı olunnnn
- Konu Sahibi Over
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?HCG 1 gün içinde bile çok yükselebiliyormuş ama canım öyle deme inşallah vardırEvet ama 3 gün önce işte 1.20 çıktığı için aslinda çok umudum yok su hayalet çizgi de sanki net çıksa ya da hiç çıkmasa keske
İnşallah kuzum inşallah sende fotoyu çek at belki görürüz bizdeHCG 1 gün içinde bile çok yükselebiliyormuş ama canım öyle deme inşallah vardır
Şu an sabah ilk idrarla denedim canımBen de 4 gün kala öğrendim, erken gebelik testi değil , 15 tl ye satılan en ucuz kaset hamilelik testi ile pozitif cıkmıstı. Erken gebelik ise negatif cıkmıstı ama hamileyim. O test ile 3 saat sıvı almadan deneyin tavsiyem.
Attım demin canımcım görebilecek misin bak bakalım ama varla yok arasıİnşallah kuzum inşallah sende fotoyu çek at belki görürüz bizde
Aslında hiç anlaşılmıyor keskinleştirme ve netleştirme yapamazmisinBenimkide böyle ama çok çok detaylı bakmak lazım ki anlamak için
Sana özelden yazdın canım mesajlarini kontrol etAttım demin canımcım görebilecek misin bak bakalım ama varla yok arası
Cnm benimde sonuç 1.20 çıktı benimde test böyleydi şimdiki kan testi sonuç nedirAllah'tan umut kesilmez ben 3 gün önce de kan testi verdim 1.20 çıktı bugün kaset testte hayaleti gördüm tekrar kan verdim yani yoksa da Allah'tan ama ben inaniuorum görüyorum su hayalet çizgiyi
Eklentiler
Bende kan testi verdim sonuç negatif adet oldum dünCnm benimde sonuç 1.20 çıktı benimde test böyleydi şimdiki kan testi sonuç nedir
Yaa benim polikistikover var bide 3 aydır olmuyorum düşünüyoruz bebek ondan acabalar olmadigi sürece adet insanı sitrese sokuyorBende kan testi verdim sonuç negatif adet oldum dün
Aynı bende polikistik overliyim bende 3 aydır olmuyorum bend3 1 20 çıktı ve hayalet çizgi vardı bendede bir daha gittin mi kana şimdi ne durumdasin cnmYaa benim polikistikover var bide 3 aydır olmuyorum düşünüyoruz bebek ondan acabalar olmadigi sürece adet insanı sitrese sokuyor
Eklentiler
- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Merhaba canım gebelık varmıymışAynı bende polikistik overliyim bende 3 aydır olmuyorum bend3 1 20 çıktı ve hayalet çizgi vardı bendede bir daha gittin mi kana şimdi ne durumdasin cnm
Hayır yokmuş cnm bu arada daha olmadım adetMerhaba canım gebelık varmıymış
- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Belki bu ay vardırHayır yokmuş cnm bu arada daha olmadım adet
Ümidim hiç yok cnmBelki bu ay vardır
- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Ne kadar var bakalım regl tarihine yumurtlama gectı miÜmidim hiç yok cnm
Cnm düzensiz benim adetim saten pkoluyum gebelik düşünüyoruz ama testlerim negatif 5 gün önce lekelenme tarzi bişey oldu ama negatif ti o gün test vermiştim yarın hapa basliycam adetimin gelmesi için yumurtlama ne zman takip etmek çok zor 4 aydır olmuyorum yaniNe kadar var bakalım regl tarihine yumurtlama gectı mi
- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Kıyamam sana ya ilk çocuğun mu olacaktı peki ne zamandır onun için uğraşıyorsunCnm düzensiz benim adetim saten pkoluyum gebelik düşünüyoruz ama testlerim negatif 5 gün önce lekelenme tarzi bişey oldu ama negatif ti o gün test vermiştim yarın hapa basliycam adetimin gelmesi için yumurtlama ne zman takip etmek çok zor 4 aydır olmuyorum yani
Hayır nasipse 2. Olacak bir tane evladım var Allah uzun ömür versin 6 yaşında 2 senedir düşünüyoruzKıyamam sana ya ilk çocuğun mu olacaktı peki ne zamandır onun için uğraşıyorsun
- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Yaaa Rabbim sana bağışlasın sakın üzülme bir kardesı daha olacak insallh ovulasyon la takıp etmeyi denedın miiiHayır nasipse 2. Olacak bir tane evladım var Allah uzun ömür versin 6 yaşında 2 senedir düşünüyoruz
Evet hep açık çıkıyor ikincisi hep aynıYaaa Rabbim sana bağışlasın sakın üzülme bir kardesı daha olacak insallh ovulasyon la takıp etmeyi denedın miii