Kızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 4 gün var ama testlerde negatif fakat çok belirtilerim var lütfen yardımcı olunnnn
- Konu Sahibi Over
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Bizceerken gebelik testi yap yoksa 4 gun bekle hamileysen cikarKızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi
Kan testinde çıkar erken gebelik testi de yapabilirsinKimse yok muu
Benimde reglimin 6.gun gecikmesi bugün kaset test yaptım bu şekilde yorumlayabilir misiniz rica da bulunsamBizceerken gebelik testi yap yoksa 4 gun bekle hamileysen cikar
Eklentiler
ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Var gibi duruyor ama adetini bekle gununuz gecmeden test yapmayin umudunuz kirilmasin ama yine de hayirli olsunnBenimde reglimin 6.gun gecikmesi bugün kaset test yaptım bu şekilde yorumlayabilir misiniz rica da bulunsam
Kaset test yaptım ama flaşla bakınca anca çok silik bir çizgi görüyorumBizceerken gebelik testi yap yoksa 4 gun bekle hamileysen cikar
Elimde normal kaset test var ama işte o da çok detaylı bakınca varla yok arası gibiiKan testinde çıkar erken gebelik testi de yapabilirsin
Bugün gecikmesinin 6.gunu oyuzden test yaptım canimVar gibi duruyor ama adetini bekle gununuz gecmeden test yapmayin umudunuz kirilmasin ama yine de hayirli olsunn
Benimki gbi yani ah şu belirsizlik öldürecek şimdi kan verdim bende hayalet çizgiyi gorunce umarım vardirElimde normal kaset test var ama işte o da çok detaylı bakınca varla yok arası gibii
Canım var gibi duruyor inşallah hamişizdirBenimde reglimin 6.gun gecikmesi bugün kaset test yaptım bu şekilde yorumlayabilir misiniz rica da bulunsam
Ah canım insallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize amin buraya atayım dedim acaba ben kafayı mı yedin çift mi görüyorum herşeyi artık eşim öyle düşünüyor inanmıyor banaCanım var gibi duruyor inşallah hamişizdir
Beklemek çok zor geçmiyor gibi dün açmıştım konuyu şu an 3 günüm var hâlâ göremiyorum umutsuzluğa kapılıyorum çıkardı şimdiye kadar olsaydı diyeBenimki gbi yani ah şu belirsizlik öldürecek şimdi kan verdim bende hayalet çizgiyi gorunce umarım vardir
Sende bı fotosunu çekip at bakalimKaset test yaptım ama flaşla bakınca anca çok silik bir çizgi görüyorum
Ahahahha benim eşim de aynen böyle o yüzden buralara geliyoruz birbirimizi anlamak adına :) ama senin belli baya ve 6 gün geçmişAh canım insallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize amin buraya atayım dedim acaba ben kafayı mı yedin çift mi görüyorum herşeyi artık eşim öyle düşünüyor inanmıyor bana
Allah'tan umut kesilmez ben 3 gün önce de kan testi verdim 1.20 çıktı bugün kaset testte hayaleti gördüm tekrar kan verdim yani yoksa da Allah'tan ama ben inaniuorum görüyorum su hayalet çizgiyiBeklemek çok zor geçmiyor gibi dün açmıştım konuyu şu an 3 günüm var hâlâ göremiyorum umutsuzluğa kapılıyorum çıkardı şimdiye kadar olsaydı diye
Evet ama 3 gün önce işte 1.20 çıktığı için aslinda çok umudum yok su hayalet çizgi de sanki net çıksa ya da hiç çıkmasa keskeAhahahha benim eşim de aynen böyle o yüzden buralara geliyoruz birbirimizi anlamak adına :) ama senin belli baya ve 6 gün geçmiş
Bizim bizden başka kimsemiz yok çeken anlarAhahahha benim eşim de aynen böyle o yüzden buralara geliyoruz birbirimizi anlamak adına :) ama senin belli baya ve 6 gün geçmiş
Benimkide böyle ama çok çok detaylı bakmak lazım ki anlamak içinSende bı fotosunu çekip at bakalim
Eklentiler
Ben de 4 gün kala öğrendim, erken gebelik testi değil , 15 tl ye satılan en ucuz kaset hamilelik testi ile pozitif cıkmıstı. Erken gebelik ise negatif cıkmıstı ama hamileyim. O test ile 3 saat sıvı almadan deneyin tavsiyem.Elimde normal kaset test var ama işte o da çok detaylı bakınca varla yok arası gibii