• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün var ama testlerde negatif fakat çok belirtilerim var lütfen yardımcı olunnnn

Over

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
72
12
18
27
Kızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi

Kızlarr selamlar tekrardan nasılsınız? Kaç ay önce çatlatma iğnesinde hamile kalamamıştım burada da kaset testi paylaşmıştım ya meğer iğne etkisiymiş arkadaşların dediği gibi. Aradan bir ay sonra farklı bir doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi döllenmeye engel olabilir diye fitil verdi ilaç ve krem verdi eşimle beraber kullandık. Geçen ay adetim biter bitmez o tedavıyı uyguladım ve gerçekten enfeksiyonlarım tamamen durdu. O ay zaten hamile kalabileceğimi düşğnmüyordum ilaç tedavisi falan da olduğu için. Fakat bu ay yumurtlama zamanlarını falan değerlendirdik o zamanlardan belli kasıklarıma 2-3 kere ağrı girdi çok fazla ama. Doluluk ağırlık hissi var gibi. Ve çok sık idrara çıkmaya başladim. Bide duygusallık olmaya başladi bilmiyorum ki psikolojik mıdır yazmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Adetime daha 4 gün var bu arada. Sizce olabilir mi
Bizceerken gebelik testi yap yoksa 4 gun bekle hamileysen cikar

Eklentiler

• Screenshot_20230620-103104~2.png
    Screenshot_20230620-103104~2.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 542
  • Screenshot_20230620-103222~2.png
    Screenshot_20230620-103222~2.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 551
Ah canım insallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize amin🙏🏼 buraya atayım dedim acaba ben kafayı mı yedin çift mi görüyorum herşeyi artık eşim öyle düşünüyor inanmıyor bana 😂
Ahahahha benim eşim de aynen böyle o yüzden buralara geliyoruz birbirimizi anlamak adına :) ama senin belli baya ve 6 gün geçmiş

Beklemek çok zor geçmiyor gibi 😕 dün açmıştım konuyu şu an 3 günüm var hâlâ göremiyorum umutsuzluğa kapılıyorum çıkardı şimdiye kadar olsaydı diye
Allah'tan umut kesilmez ben 3 gün önce de kan testi verdim 1.20 çıktı bugün kaset testte hayaleti gördüm tekrar kan verdim yani yoksa da Allah'tan ama ben inaniuorum görüyorum su hayalet çizgiyi🤦

Elimde normal kaset test var ama işte o da çok detaylı bakınca varla yok arası gibii
Ben de 4 gün kala öğrendim, erken gebelik testi değil , 15 tl ye satılan en ucuz kaset hamilelik testi ile pozitif cıkmıstı. Erken gebelik ise negatif cıkmıstı ama hamileyim. O test ile 3 saat sıvı almadan deneyin tavsiyem.

Back