Tabiki diyebilirzPozitif diyebilir miyiz kızlar çok heyecanlıyım şu an. Yine adet gecikmesini bekleyemeden yaptım 4 gün var adete.
Çok teşekkürlerTabiki diyebilirzhayrli olsn
İnşallah. Geçen yıldan bir kürtajım var. Umarim bu gebeliğim sağlıkla ilerler.benim de böyleydi 3 gün kalahayırlı olsun hamilesiniz, insallah sağlıkla artar değeriniz
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hamilesiniz artık duanıza bizi de katınİnşallah. Geçen yıldan bir kürtajım var. Umarim bu gebeliğim sağlıkla ilerler.
İnşallah tabiki rabbim nerde isteyen varsa kucağını boş birakmasin . Benim bir evladım daha var her zaman bu duayı ederim zaten tez zamanda tüm isteyenler tatsin bu duyguyu inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hamilesiniz artık duanıza bizi de katın
Valla az da olsa bir çizgi görünüyor canm ama inşallah hamilesindir ya genelde bu kadar erken sonuç veriyor mu normal test mı erken gebelik testi mıPozitif diyebilir miyiz kızlar çok heyecanlıyım şu an. Yine adet gecikmesini bekleyemeden yaptım 4 gün var adete.
Diger gebeliklerimde de böyle öğrendim canım. Normal basit test. Mesela bu sabah yaptım biraz daha belirgin çıktı .Valla az da olsa bir çizgi görünüyor canm ama inşallah hamilesindir ya genelde bu kadar erken sonuç veriyor mu normal test mı erken gebelik testi mı
Anladim cnm. Saglikla ilerlesn insllh. Tskkr edermVar evet. Ben ilk kızım, geçen yılki düşüğüm ve bu olmak üzere toplamda üç hamilelik belirtisi yasadim üçü de aynıydı. Zaten bu belirtileri yaşadığım için test yaptım. Belirtiler ise miktarı çok artan sarımsı beyaz akıntı, göğüs ucu rengi koyulasmasi ve karın ağrısı. Ağrı derken ben adete yakın karnımın tüm bölgesinde yani iki kasigimdw ağrım oluyor hamilelikte ise kasiklarda değil karnımın tam orta noktasında yani rahim bölgesinde ağrı oldu.ucunde de böyle.herkese göre değişebilir tabi
Valla az da olsa bir çizgi görünüyor canm ama inşallah hamilesindir ya genelde bu kadar erken sonuç veriyor mu normal test mı erken gebelik testi mı
Evet canim hayirli olsun saglikla ilerlesin insallahBugün adet günüm testi tekrarladim kızlar. Daha belirgin çıktı. Sanırım artık kan verebilirim
İnşallah. Çok teşekkürlerEvet canim hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah
Merhaba canım kan vermeye gittin mi kaç haftalık hamilesinBugün adet günüm testi tekrarladim kızlar. Daha belirgin çıktı. Sanırım artık kan verebilirim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinVar evet. Ben ilk kızım, geçen yılki düşüğüm ve bu olmak üzere toplamda üç hamilelik belirtisi yasadim üçü de aynıydı. Zaten bu belirtileri yaşadığım için test yaptım. Belirtiler ise miktarı çok artan sarımsı beyaz akıntı, göğüs ucu rengi koyulasmasi ve karın ağrısı. Ağrı derken ben adete yakın karnımın tüm bölgesinde yani iki kasigimdw ağrım oluyor hamilelikte ise kasiklarda değil karnımın tam orta noktasında yani rahim bölgesinde ağrı oldu.ucunde de böyle.herkese göre değişebilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?