Umarım vardır benim deKan sonucuma göre hamileyim 26,64 çıktı nata 2 gün kala :) diğer aylardan farklı olarak bel,sırt ve bacak ağrılarım var.göğüslerim şiş ve acıyor adet öncesindeki gibi.mide bulantısı baş dönmesi vs yok.inşallah sizin de vardır hayırlısı olsun
Benim adetim 1 gün geçti hala pek bir şey yok belirti olarak. Bel ağrısı ve göğüs ağrısı devam ediyor. Siz de erken gebelik testi yaoarsabız çıkabilir i. Benim yumurtlamadan 8 gün sonra silik çizgi çıktıyaa benimde bata 5 gün kaldı. ara sıra belim ağrıyo onun dışında hiç bişe yok göğüsler hafif çok hafif elleyince ağrı. başka bişi yokkk. çok merak ediyorum yaaa
Değil belirtisi de mi olmadıBenim adetim 1 gün geçti hala pek bir şey yok belirti olarak. Bel ağrısı ve göğüs ağrısı devam ediyor. Siz de erken gebelik testi yaoarsabız çıkabilir i. Benim yumurtlamadan 8 gün sonra silik çizgi çıktı
Anlayamadım mesajınızıDeğil belirtisi de mi olmadı
Adet belirtisiAnlayamadım mesajınızı
Adet olacağım zaman da belim ve göğüslerim ağrırdı zaten bir fark yok bence,sadece adet günümde göğüslerimin ağrısı geçmeye başlardı ama değişmedi halen aynı ağrıyla devam ediyor.inşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey :)Adet belirtisi
İnşallah benim de 5 gün var normal test yaptım ama çıkmadı :/Adet olacağım zaman da belim ve göğüslerim ağrırdı zaten bir fark yok bence,sadece adet günümde göğüslerimin ağrısı geçmeye başlardı ama değişmedi halen aynı ağrıyla devam ediyor.inşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey :)
Sonuc nedir canim belirtilerin neydiTeşekkür ederim inşallah :)
Sonuç pozitif,bel ve bacak ağrısı olmuştu, bugün adetim 2 gün gecikti ve kasık ağrılarım başladı adet olacakmışım gibiSonuc nedir canim belirtilerin neydi
Sonuç pozitif,bel ve bacak ağrısı olmuştu, bugün adetim 2 gün gecikti ve kasık ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi
Canım yarın tekrar test yap istersenArkadaşlar merhaba,adetime daha 3 gğn var ama ben dayanamayıp test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı sizce ne anlama geliyor?bide karnımın alt kısmında 2 gündür kalp gibi bişey atıyor aralıklarla,ve hep adetime 7 gün kala belşm kasıklarım agrırdı şimdi oda yok
Yada adetimi mi beklesemCanım yarın tekrar test yap istersen
Dayanabiliyorsan en sağlıklısı beklemek tabii. Dayanamıyorsan 1-2 gün aralıkla tekrar yapabilirsinYada adetimi mi beklesem
Pozitif bence hayırlı olsunKızlar merhaba uzun süredir buralarda yoktum.2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ve hepimiz gibi her ay bat a günler kala test yapmaya başlıyorum.bu kez ilk defa adetime 5 gün kala çok çok silik,4 gün kala belirgin ikinci çizgiyi gördüm,yaptığım test days comfort marka erken gebelik testi ama sevinemiyorum ya yanlışsa diye. 4 tane test yaptım hepsinde çizgi ilk 2-3 dkda çıktı. Bu markada yanlış pozitif çıktığını pek duymadım siz duydunuz mu ya da deneyimlediniz mi? Fotoğrafları koyuyorum bunlar adetime 4 ve 3 gün kala yani bugün yaptıklarım
2 testte bozuk olamaz Allahın izniyle pozitiftir hayırlı olsunMerhaba kizlar bende tup bebek yaptim.adetime 4 gun var.3 tane comfort test yaptim.hepsi pozitif cikti ama emin olamiyorum. Hicbir hormon ilaci kullanmadan transfer oldum. Transfer sonrasida kullanmadim.sadece.folik asit ve dvitamini kullaniyorum. Naturel siklus oldu benim tedavim. Yani sadece 5. Gün embriyosunu koydular.vucut kendi hormonuyla tutarsa tutcak insallah. Fotografimi yorum yaparsaniz cok sevinirim.arka arkaya iki gun yaptim.biri dün biri bugün.banada fikrinizi yazarsaniz cok sevinirim. Bu sekilde cikip sobra kanda negatif goren var mi?Eki Görüntüle 2937668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?