Gebeliğe Hazırlık Adete 4 gün kala pozitif gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım vardır benim de size de sağlıkla kucacığınıza almayı nasip etsin Rabbim.

yaa benimde bata 5 gün kaldı. ara sıra belim ağrıyo onun dışında hiç bişe yok göğüsler hafif çok hafif elleyince ağrı. başka bişi yokkk. çok merak ediyorum yaaa

yaa benimde bata 5 gün kaldı. ara sıra belim ağrıyo onun dışında hiç bişe yok göğüsler hafif çok hafif elleyince ağrı. başka bişi yokkk. çok merak ediyorum yaaa
Benim adetim 1 gün geçti hala pek bir şey yok belirti olarak. Bel ağrısı ve göğüs ağrısı devam ediyor. Siz de erken gebelik testi yaoarsabız çıkabilir i. Benim yumurtlamadan 8 gün sonra silik çizgi çıktı

Değil belirtisi de mi olmadı

Adet olacağım zaman da belim ve göğüslerim ağrırdı zaten bir fark yok bence,sadece adet günümde göğüslerimin ağrısı geçmeye başlardı ama değişmedi halen aynı ağrıyla devam ediyor.inşallah sizin de gönlünüze göre olur her şey :)

İnşallah benim de 5 gün var normal test yaptım ama çıkmadı :/

Anladim canım benimde 10 gun kala kasiklarimda hafifden boyle ağrı var gibi cok hassas karnim
Sonuç pozitif,bel ve bacak ağrısı olmuştu, bugün adetim 2 gün gecikti ve kasık ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi

Arkadaşlar merhaba,adetime daha 3 gğn var ama ben dayanamayıp test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı sizce ne anlama geliyor?bide karnımın alt kısmında 2 gündür kalp gibi bişey atıyor aralıklarla,ve hep adetime 7 gün kala belşm kasıklarım agrırdı şimdi oda yok

Eklentiler

• 9E8B3323-4435-4F01-AF19-A78373CA6BE9.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 730
Canım yarın tekrar test yap istersen

Pozitif bence hayırlı olsun

bata 3 gün var gidip test almamak için kendımı zor tutuyorum 6 aydır beklıyorum bende. bel kasık agrısı ve gögüs agrısı var dolu dolu goguslerım dokunamıyorum . ama adet belirtiside olabılır dıye kendımı dizginliyorum.işte bir umutla beklıyorum rabbim kimsenin kucagını bos bırakmısın insallah

Merhaba kizlar bende tup bebek yaptim.adetime 4 gun var.3 tane comfort test yaptim.hepsi pozitif cikti ama emin olamiyorum. Hicbir hormon ilaci kullanmadan transfer oldum. Transfer sonrasida kullanmadim.sadece.folik asit ve dvitamini kullaniyorum. Naturel siklus oldu benim tedavim. Yani sadece 5. Gün embriyosunu koydular.vucut kendi hormonuyla tutarsa tutcak insallah. Fotografimi yorum yaparsaniz cok sevinirim.arka arkaya iki gun yaptim.biri dün biri bugün.banada fikrinizi yazarsaniz cok sevinirim. Bu sekilde cikip sobra kanda negatif goren var mi?

2 testte bozuk olamaz Allahın izniyle pozitiftir hayırlı olsun kan testi yaptırın iki güne bir takip yaparsınız inşallah değeriniz sağlıkla yükselir

Kızlar ben bir kürtaj yaşadım onda da kasık agrılarım aynı adet olacakmış gibi idi göğüslerim hassastı şuan bat a 5 gün var kaşık agrılarım var gögüsleirm şiş gibi testi yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…