- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 103
- 44
Canim benimki çok ama çok zor gorunen bir silik çizgi acaba diyorum gebeliğe bağlı mi yoksa kendi cizgisimi ama ben bu testten daha önce yaptım negatifini biliyorum bomboş olurKan verdim sonucu henüz çıkmadı ,inşallah benim de sizin de vardır:)
Merhaba hayırlı olsun var görünüyor. Umarım sağlıklı gebeliktir. Bat a 3 gün kaldı yoğun bir mide bulantım var adetim gecikene kadar test yapmayacağım. Sizde belirti var mıydı? Ya da normalden farklı bir şeyler hissettiniz mi?Kızlar merhaba uzun süredir buralarda yoktum.2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ve hepimiz gibi her ay bat a günler kala test yapmaya başlıyorum.bu kez ilk defa adetime 5 gün kala çok çok silik,4 gün kala belirgin ikinci çizgiyi gördüm,yaptığım test days comfort marka erken gebelik testi ama sevinemiyorum ya yanlışsa diye. 4 tane test yaptım hepsinde çizgi ilk 2-3 dkda çıktı. Bu markada yanlış pozitif çıktığını pek duymadım siz duydunuz mu ya da deneyimlediniz mi? Fotoğrafları koyuyorum bunlar adetime 4 ve 3 gün kala yani bugün yaptıklarım Eki Görüntüle 2931569
Merhaba benim bata 8 gün var bu Sabah bu testten yaptım çok çok silik zor görünen bir çizgi belkide bana öyle geldi bilmiyorum şimdi tekrar yaptım açıkçası goremedim cokmu erken siz daha erken ne zaman yapmistiniz ve ovulasyon kaçıncı gününüz döngünüz kaç gün çok sordum çok özürBende bugün bu testle ikinci çizgiyi gördüm bat a 2 gün var. Kan vermedim henüz siz verdiniz mi acaba
Hiç önemli değil 30 Eylül yumurtlama gösteriyordu takvim. Ovulasyon testi yapmadm takvimler takip ediyorum. 14 Ekim regl tarihim ben en erken regle 8 gün kala yaptım hiçbir şey çıkmadı 5 gün kala yaptım yine hiçbir şey çıkmadı en son 3 gün kala yaptım bu defa çok silik çıktı 2 gün kala daha da netleşti canm ama şuan kan vermedim evde koyulaşmayı takip etmek istiyorum çünkü Bi defa kimyasal yaşadığım için hemen gitmek istemiyorum hastaneyeMerhaba benim bata 8 gün var bu Sabah bu testten yaptım çok çok silik zor görünen bir çizgi belkide bana öyle geldi bilmiyorum şimdi tekrar yaptım açıkçası goremedim cokmu erken siz daha erken ne zaman yapmistiniz ve ovulasyon kaçıncı gününüz döngünüz kaç gün çok sordum çok özür
28 günde bir regl oluyorum 12. Gün yumurtlamadanMerhaba benim bata 8 gün var bu Sabah bu testten yaptım çok çok silik zor görünen bir çizgi belkide bana öyle geldi bilmiyorum şimdi tekrar yaptım açıkçası goremedim cokmu erken siz daha erken ne zaman yapmistiniz ve ovulasyon kaçıncı gününüz döngünüz kaç gün çok sordum çok özür
Hiç önemli değil 30 Eylül yumurtlama gösteriyordu takvim. Ovulasyon testi yapmadm takvimler takip ediyorum. 14 Ekim regl tarihim ben en erken regle 8 gün kala yaptım hiçbir şey çıkmadı 5 gün kala yaptım yine hiçbir şey çıkmadı en son 3 gün kala yaptım bu defa çok silik çıktı 2 gün kala daha da netleşti canm ama şuan kan vermedim evde koyulaşmayı takip etmek istiyorum çünkü Bi defa kimyasal yaşadığım için hemen gitmek istemiyorum hastano
Kan sonucum çıktı 26,64 hamileymişim. Adetime 2 gün vardı :)) inşallah sizin de vardırBende bugün bu testle ikinci çizgiyi gördüm bat a 2 gün var. Kan vermedim henüz siz verdiniz mi acaba
Kan sonucuma göre hamileyim 26,64 çıktı nata 2 gün kala :) diğer aylardan farklı olarak bel,sırt ve bacak ağrılarım var.göğüslerim şiş ve acıyor adet öncesindeki gibi.mide bulantısı baş dönmesi vs yok.inşallah sizin de vardır hayırlısı olsunMerhaba hayırlı olsun var görünüyor. Umarım sağlıklı gebeliktir. Bat a 3 gün kaldı yoğun bir mide bulantım var adetim gecikene kadar test yapmayacağım. Sizde belirti var mıydı? Ya da normalden farklı bir şeyler hissettiniz mi?
Tabi ki, açıkçası ben anlarım sanıyordum ama çok bir belirti yok. Bugün baş ağrım vardı ama biraz stres yaptım sonucu beklerken ondan olabilir:)Tatlım hayirli olsun net belli belirtilerini yazabilirmisin mümkunse
Tşk ederim bu arada hamiielik belirtisinde mutlaka kabizlik olur diyor herkes öylemi sizdedeTabi ki, açıkçası ben anlarım sanıyordum ama çok bir belirti yok. Bugün baş ağrım vardı ama biraz stres yaptım sonucu beklerken ondan olabilir:)
Birkaç gündür bel ve bacak ağrılarım var kalçaya yayılan ağrılar. Mide hassasiyeti olan biriyim ama midemde bir problem yok.Bu arada yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti,sanırım 7 ya da 8. Gün yerleşme oldu o gün böbreklerimde ve kasıklarımda saniyelik birkaç kramp yaşadım. Akıntım yoktu 3-4 gündür,bugün normal kıvamda sarı akıntım var.Şimdilik bunlar,yeni belirtiler oldukça yazacağım mutlaka
Şuana kadar kabızlık sorunu yaşamadım ama sanırım progesteron hormonunun etkisiyle oluyor kabızlık,henüz erken olabilir onun için. Döngümün 24. Günündeyim. Sizin de hamile olma ihtimaliniz mi var?Tşk ederim bu arada hamiielik belirtisinde mutlaka kabizlik olur diyor herkes öylemi sizdede
Evet normalde 23 24 gunde bir regl oluyorum 25 gundeyim olmadim goguslerim de hassasiyet var belim sirtim bacaklarim agriyor kabizlik yok ama benim aşilama tup bebek yaptirdim olmadi yasimda 41 umudum yok ama acaba diyirum iste o yuzden sordum size belirtilerinizi başimda tatli tatli agriyor sidetli degil ara ara ne bilim iste umudumu kesmistim ama bunlar olunca acaba dedimŞuana kadar kabızlık sorunu yaşamadım ama sanırım progesteron hormonunun etkisiyle oluyor kabızlık,henüz erken olabilir onun için. Döngümün 24. Günündeyim. Sizin de hamile olma ihtimaliniz mi var?
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKan sonucum çıktı 26,64 hamileymişim. Adetime 2 gün vardı :)) inşallah sizin de vardır
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..Kızlar merhaba uzun süredir buralarda yoktum.2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ve hepimiz gibi her ay bat a günler kala test yapmaya başlıyorum.bu kez ilk defa adetime 5 gün kala çok çok silik,4 gün kala belirgin ikinci çizgiyi gördüm,yaptığım test days comfort marka erken gebelik testi ama sevinemiyorum ya yanlışsa diye. 4 tane test yaptım hepsinde çizgi ilk 2-3 dkda çıktı. Bu markada yanlış pozitif çıktığını pek duymadım siz duydunuz mu ya da deneyimlediniz mi? Fotoğrafları koyuyorum bunlar adetime 4 ve 3 gün kala yani bugün yaptıklarım Eki Görüntüle 2931569
Amin çok teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..
Amin inşallahHayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Test yaptınız mı? Umudunuzu kesmeyin ben de artık kesmiştim aralıkta aşılama düşünüyorduk ama hep dua ettim ona gerek kalmadan olsun diye,rabbim nasip etti, hayırlı bir zamanı vardır her şeyin bir nedeni vardır diye düşünüp akışına bıraktım ve hala inanamıyorum. Allah size de nasip etsin, aminEvet normalde 23 24 gunde bir regl oluyorum 25 gundeyim olmadim goguslerim de hassasiyet var belim sirtim bacaklarim agriyor kabizlik yok ama benim aşilama tup bebek yaptirdim olmadi yasimda 41 umudum yok ama acaba diyirum iste o yuzden sordum size belirtilerinizi başimda tatli tatli agriyor sidetli degil ara ara ne bilim iste umudumu kesmistim ama bunlar olunca acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?