Gebeliğe Hazırlık Adete 4 gün kala pozitif gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubitus

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
49
60
8
Kızlar merhaba uzun süredir buralarda yoktum.2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ve hepimiz gibi her ay bat a günler kala test yapmaya başlıyorum.bu kez ilk defa adetime 5 gün kala çok çok silik,4 gün kala belirgin ikinci çizgiyi gördüm,yaptığım test days comfort marka erken gebelik testi ama sevinemiyorum ya yanlışsa diye. 4 tane test yaptım hepsinde çizgi ilk 2-3 dkda çıktı. Bu markada yanlış pozitif çıktığını pek duymadım siz duydunuz mu ya da deneyimlediniz mi? Fotoğrafları koyuyorum bunlar adetime 4 ve 3 gün kala yani bugün yaptıklarım

Bence var hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım bayağı pembe çizgi ben hamile değilken yaptığım testlerde hayali bile göremiyordum. Emin ol bütün testler yüzde 99 doğru çıkıyor

Bence gözle görülür bi çizgi var silik değil inşallah vardır adetin gecikmesini bekle kan ver

Hayırlı olsun canım bayağı pembe çizgi ben hamile değilken yaptığım testlerde hayali bile göremiyordum. Emin ol bütün testler yüzde 99 doğru çıkıyor
Teşekkür ederim umarım doğrudur,adetim gecikene kadar bekleyip kan tahlili yaptıracağım:)

Kan verin testte var gözüküyor

Olumsuz dusunmeyin. Hamile kalmaniz imkansiz değil. Testler de biri yanilir iksi yanilir. Fazlasi olmaz. Baya hamilelik var. Bence kendinizi yeni oluşan bebeyinizi üzmeyin ve doktorunuza durumu bildirin. Hayirli olsun

Tebrikler, pozitif görünüyor kan verin hemen hayırlı olsun şimdiden

Adetinizi beklemenize gerek yok zaten kanda da artıyordur tebrikler inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yarın kan verin bence hayırlı haberlerinizi bekleriz

Bence pozitif yarında tekrar yapın hatta emin olmak adına başka marka ile deneyin. Tedavi falan mı olmuştun bu ay ekstra bişey yaptınmı iki senedir olmuyor diyince merak ettim

Merhaba siz ne yaptınız aynı testle bu sabah adete 8 gün kala sizinkinden çok daha silik bir çizgi gördüm sizin son durumu merak ettim

Bence pozitif yarında tekrar yapın hatta emin olmak adına başka marka ile deneyin. Tedavi falan mı olmuştun bu ay ekstra bişey yaptınmı iki senedir olmuyor diyince merak ettim
Eşimde sperm hızında problem vardı, herahngi bir tedavi görmeden beslenme düzenini değiştirip spor yapıyordu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…