Adete 4 gün kala idrar testi

esinum61

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
39
12
8
37
Merhaba arkadaşlar ben adetime 4 gün var idrar testi yaptım ve test şu şekilde ben anlayamadım sanki var gibi ama net olarak göremedim sizce nedir var mı fikirlerinizi paylaşırmısınız

Test hatali yeniden yapin. Buyuk ihtimalle cok damlatmissiniz

test hatali. yenisini yapmanizda fayda var.

Test hatali yeniden yapin. Buyuk ihtimalle cok damlatmissiniz
bana da bir tuhaf geldi yani sanki var gibi ama dağılmada var.Daha 4 günüm var ama saat başı idrara çıkıyorum.Birde göğüs uçlarım çok acıyor başkada bir hissim yok.olsa çıkar mı 4 gün kala sizce . Teşekkür ederim

erken gebelık testı yap cıkar ama az damlat idrarı

birde sabah ilk idrarla yaparsan daha kesın sonuc olur

Benim 5 gun kala idrarda silik seklinde cikmisti ama herkesin dollenme zamani farklidir. Benim ilk ve en onemli belirtim sık idrara cikmadi. Bence testi uzerinde yazan sekilde yeniden tekrarlayin iciniz rahat etsin

Benim 5 gun kala idrarda silik seklinde cikmisti ama herkesin dollenme zamani farklidir. Benim ilk ve en onemli belirtim sık idrara cikmadi. Bence testi uzerinde yazan sekilde yeniden tekrarlayin iciniz rahat etsin
tamam çok teşekkür ederim ben de yarın sabah tekrar denicem testi.çok silik bir çizgi var ama testteki hatadanda olabilir.

Idrar dagilmis bir dahakine yaparkrn idrar koydugunuz kismi asagi gelecek sekilde tutun insallah gonlunuzce olsun belirmeye basladiktan sonra duz zemine koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…