- 3 Aralık 2022
- 8
- 0
- Konu Sahibi TinyyQueen
Öncelikle merhaba hanımlar. Adetime 3 4 gün kala eşimle korunmasız ilişkimiz oldu. Bat 20 Kasım gerçekleşti. 3 gün normal ( kesik kesik gün içinde bi an kesilip bi anda tekrar gelen kırmızı kahverengimsi oldu ) 4. gün lekelenmeye dönüp bitti. Fakat 1 haftadır mide bulantısı yanmalar ve son 2 gündür yoğunlaşan kasık ağrılarım var bugün sol kasığım sürekli durup durup ağrıdı. Hiç sevmediğim şeyleri yemeye başladım bi anda canım normalde hiç sevmediğim biseyi istiyor, burnum adeta bir makine gibi oldu olan olmayan kokuları alıyorum dalga geçiyorlar artık. Kasığımda batma acıma çok tuhaf bir his var ümitlenmek de istemiyorum. Daha önce bi bebeğimizi kaybettik. O zaman da 2 haftalıkken mide yanmalarıyla öğrenmiştim doktor da gülmüştü nasıl anladığıma. Bugün acile gittiğimde hiç bi tahlil yapılmadı karnımı muayene edip gaz sancısı olabilir diyerek lavma verip yolladılar. Şüphem olduğunu söylediğimde gebelik varsa lavma sorun olmaz kullanabilirsin cevabını aldim sadece hiç bi tahlil istenmedi. Çok mu erken Üzerine görmüş olabilir miyim gebelik ihtimalim var mıdır kafamda deli sorular