- 3 Aralık 2022
- 8
- 0
- 1
- Konu Sahibi TinyyQueen
-
Adetinize 3_4 gün kala oldugunuz ilişkiden çok hamile kalabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası. Çünkü yumurtlama olmaz bence. Üstüne de adet olmussunuz sanmam. Bir.iki hafta bekleyin bakalım hayirlilisi olsun.Öncelikle merhaba hanımlar. Adetime 3 4 gün kala eşimle korunmasız ilişkimiz oldu. Bat 20 Kasım gerçekleşti. 3 gün normal ( kesik kesik gün içinde bi an kesilip bi anda tekrar gelen kırmızı kahverengimsi oldu ) 4. gün lekelenmeye dönüp bitti. Fakat 1 haftadır mide bulantısı yanmalar ve son 2 gündür yoğunlaşan kasık ağrılarım var bugün sol kasığım sürekli durup durup ağrıdı. Hiç sevmediğim şeyleri yemeye başladım bi anda canım normalde hiç sevmediğim biseyi istiyor, burnum adeta bir makine gibi oldu olan olmayan kokuları alıyorum dalga geçiyorlar artık.Kasığımda batma acıma çok tuhaf bir his var ümitlenmek de istemiyorum. Daha önce bi bebeğimizi kaybettik. O zaman da 2 haftalıkken mide yanmalarıyla öğrenmiştim doktor da gülmüştü nasıl anladığıma. Bugün acile gittiğimde hiç bi tahlil yapılmadı karnımı muayene edip gaz sancısı olabilir diyerek lavma verip yolladılar. Şüphem olduğunu söylediğimde gebelik varsa lavma sorun olmaz kullanabilirsin cevabını aldim sadece hiç bi tahlil istenmedi. Çok mu erken Üzerine görmüş olabilir miyim gebelik ihtimalim var mıdır kafamda deli sorular
Adetinize 3_4 gün kala oldugunuz ilişkiden çok hamile kalabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası. Çünkü yumurtlama olmaz bence. Üstüne de adet olmussunuz sanmam. Bir.iki hafta bekleyin bakalım hayirlilisi
Evet ama ben önceki gebeliğimde de 2 haftalıkken öğrenmiştim yine belirtiler vardı bata da Cook vardı kan verdiğimde öğrendim doktor da şaşırmıştı o yüzden aklım karıştı açıkçasıAslına belirtilerin olması için çok erken
Aslında bu biraz önceden olduğu için psikolojik olabilirEvet ama ben önceki gebeliğimde de 2 haftalıkken öğrenmiştim yine belirtiler vardı bata da Cook vardı kan verdiğimde öğrendim doktor da şaşırmıştı o yüzden aklım karıştı açıkçası
Kesinlikle bende o yüzden üstüne düşmek istemedim ama isteyince sanırım ister istemez aklıma takıldı sizlere de sormak istedimAslında bu biraz önceden olduğu için psikolojik olabilir
Bir kür hazırla yakınım faydasını görmüştü 10 gün içindeKesinlikle bende o yüzden üstüne düşmek istemedim ama isteyince sanırım ister istemez aklıma takıldı sizlere de sormak istedim
Ay ne güzel kür nasıl oluyor kiBir kür hazırla yakınım faydasını görmüştü 10 gün içinde
Keçi boynuzu kürü yaptın mı hiçAy ne güzel kür nasıl oluyor ki
Yok hiçbir şey kullanmadım ilk bebegimizi kaybedince ben korktum ve bi süre düşünmeyi birakmistik zaten şimdi tekrar böyle olunca aslında korkularıma ragmen cok istediğimi farkettimKeçi boynuzu kürü yaptın mı hiç
O zaman tavsiye ederim çok yardımcı olurYok hiçbir şey kullanmadım ilk bebegimizi kaybedince ben korktum ve bi süre düşünmeyi birakmistik zaten şimdi tekrar böyle olunca aslında korkularıma ragmen cok istediğimi farkettim
Denicem mutlaka teşekkür ederimO zaman tavsiye ederim çok yardımcı olur
Evet bende emin olamadım bilemiyorum teşekkür ederiim bekliyorum bakalım hayırlısı olsun
Öncelikle merhaba hanımlar. Adetime 3 4 gün kala eşimle korunmasız ilişkimiz oldu. Bat 20 Kasım gerçekleşti. 3 gün normal ( kesik kesik gün içinde bi an kesilip bi anda tekrar gelen kırmızı kahverengimsi oldu ) 4. gün lekelenmeye dönüp bitti. Fakat 1 haftadır mide bulantısı yanmalar ve son 2 gündür yoğunlaşan kasık ağrılarım var bugün sol kasığım sürekli durup durup ağrıdı. Hiç sevmediğim şeyleri yemeye başladım bi anda canım normalde hiç sevmediğim biseyi istiyor, burnum adeta bir makine gibi oldu olan olmayan kokuları alıyorum dalga geçiyorlar artık.Kasığımda batma acıma çok tuhaf bir his var ümitlenmek de istemiyorum. Daha önce bi bebeğimizi kaybettik. O zaman da 2 haftalıkken mide yanmalarıyla öğrenmiştim doktor da gülmüştü nasıl anladığıma. Bugün acile gittiğimde hiç bi tahlil yapılmadı karnımı muayene edip gaz sancısı olabilir diyerek lavma verip yolladılar. Şüphem olduğunu söylediğimde gebelik varsa lavma sorun olmaz kullanabilirsin cevabını aldim sadece hiç bi tahlil istenmedi. Çok mu erken Üzerine görmüş olabilir miyim gebelik ihtimalim var mıdır kafamda deli sorular
Hamilemisizniz acaba. Bende ilk gebeliyimde adete yakın zamanda kalmışdım.Öncelikle merhaba hanımlar. Adetime 3 4 gün kala eşimle korunmasız ilişkimiz oldu. Bat 20 Kasım gerçekleşti. 3 gün normal ( kesik kesik gün içinde bi an kesilip bi anda tekrar gelen kırmızı kahverengimsi oldu ) 4. gün lekelenmeye dönüp bitti. Fakat 1 haftadır mide bulantısı yanmalar ve son 2 gündür yoğunlaşan kasık ağrılarım var bugün sol kasığım sürekli durup durup ağrıdı. Hiç sevmediğim şeyleri yemeye başladım bi anda canım normalde hiç sevmediğim biseyi istiyor, burnum adeta bir makine gibi oldu olan olmayan kokuları alıyorum dalga geçiyorlar artık.Kasığımda batma acıma çok tuhaf bir his var ümitlenmek de istemiyorum. Daha önce bi bebeğimizi kaybettik. O zaman da 2 haftalıkken mide yanmalarıyla öğrenmiştim doktor da gülmüştü nasıl anladığıma. Bugün acile gittiğimde hiç bi tahlil yapılmadı karnımı muayene edip gaz sancısı olabilir diyerek lavma verip yolladılar. Şüphem olduğunu söylediğimde gebelik varsa lavma sorun olmaz kullanabilirsin cevabını aldim sadece hiç bi tahlil istenmedi. Çok mu erken Üzerine görmüş olabilir miyim gebelik ihtimalim var mıdır kafamda deli sorular
Kaç gün kala ilişki oldu acabaHamilemisizniz acaba. Bende ilk gebeliyimde adete yakın zamanda kalmışdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?