Adete 4 gün kala erken gebelik testi negatif

gvn3371

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
15
2
27
Merhaba kızlar adetime 4 gün var bel ağrım ve Kasık ağrım var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali varmıdır sizce başınıza böyle bir şey geldi mi ??

Ben adetten 1 gün önce kan testi verdim negatif sonraki gün idrarda pozitifi görünce kan testi yaptırmıştım acele etmeyin bekleyin

Merhaba kızlar adetime 4 gün var bel ağrım ve Kasık ağrım var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali varmıdır sizce başınıza böyle bir şey geldi mi ??
Erken tabi kuzum. Benim de 4 gün var. Dün yaptım dayanamadım çıkmadı tabiki. Üstelik kaset test yaptım. En güzel adet günü yapmak

ben işte tamda bende 9da olacm adet dün verdim beta 1,2 çıktı kafam çorba resmen

Benimde 4 günüm var bu ay aşırı bel ağrısı yaşadım kasıklarım da öyle son günlerde birşey yok öyle ara ara ağrıyor ilaç kullandım bu ay onlardan olabilir diye düşünüyorum ama inşallah gebeliktendir bekleyelim inşallah bizde hayırlısıyla bebiş sahibi olur buraya yazarız

İnşallah güzel haberler yazarız

Ben de 5 gün gecikme var 6.gundeyim 4.gun test yaptım negatif dün akşam dan beri çok hafif bulantilar var az önce de cay içtim tekrar bulantı var

Gec döllenme de olabilir kan testi ver istersen
Pazartesi günü vermeyi düşünüyorum... Mide bulantısı erkenden başlar mı acaba psikolojik mi ki fakat hafif mide bulantısı ve koku hassasiyeti var kendimin bile koktuğunu hissediyorum halsizlik ve bulanti yapıyor

İnşallah vardır iki gün daha bekleyin kan verin bence psikolojik de olabiliyor ama kendinizi bebeğe odaklayınca hep belirti arıyoruz ondan oluyor umarim hamilesinizdir

Adetin geçmemiş bile niye test yapıp kendini mutsuz ediyorsun ki.
Dört gün beklemeye sabredemiyorsun hamile kalsan 9 ay nasıl sabredeceksin
Bende bebek istiyorum üç yıldır. İki yılım her ay üzülerek son bir yılım sabretmeyi öğrenerek geçiyor tavsiye ederim

Kesinlikle haklısın sabretmeye çalışıyorum beni en iyi sen anlıyorsundur

Merhabaa, bana yardımcı olabilecek var mıı
Sabah test yaptım ve silik çizgi görüp görmediğim konusında emin olamayıp testi bırakıp dışarı çıltım 5 6 saat sonra bu şekildeydi. 15-20 dk sonrasını ciddiye almamak lazım biliyorum ama bir umut işte. Başına böyle birşey gelen var mıı

Eklentiler

• 20230805_202819.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 571
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…