• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 4 gün kala beta hcg 1.20

gulsevimm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
212
38
13
26
Hanımlar Merhaba Adetime 4 gün kala Beta HCG yaptırdım 1.20 çıktı Adetime 2 gün kala idrar testi yaptım Bir tane biri silik çizgi biri negatif reglim'e 2 gün kaldı Kasıklarımda ağrı göğüslerimde sızı var gebe olduğumu hissediyorum ama galiba reglimin geçmesini beklemem lazım Çok zor bir süreç kafayı yiyeceğim o yüzden böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim

Adete 4 gün kala gebelik kanda gözükür diye biliyorum ama adet gününü bekleyip yine kan ver istersen

Adete 4 gün kala gebelik kanda gözükür diye biliyorum ama adet gününü bekleyip yine kan ver istersen
Kızlar yarın regli günüm sabah çok hafif pembemsi bir leke geldi Bir iki saat sonra da kahverengimsi bir leke gelmeye başladı Sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Benim 1.20 olduğu bir sonraki ay gebe kaldım.
Ay inşallah Vallahi canım Gözün aydın senin de benim de bu ay yumurtlamama 5 gün var diye gözüküyor Adetten sonra her gün ilişkiye girdik Bir Tek Gün girmedik O da gerçekten çok yorgunluk İşten dolayı ama yumurtlamadan sonra Hatta diğer Adete kadar her gün ilişkiye girmeyi düşünüyorum Bir senedir günaşırı ilişki deniyorum olmuyor Bir de böyle deneyeceğim😁

Ay inşallah Vallahi canım Gözün aydın senin de benim de bu ay yumurtlamama 5 gün var diye gözüküyor Adetten sonra her gün ilişkiye girdik Bir Tek Gün girmedik O da gerçekten çok yorgunluk İşten dolayı ama yumurtlamadan sonra Hatta diğer Adete kadar her gün ilişkiye girmeyi düşünüyorum Bir senedir günaşırı ilişki deniyorum olmuyor Bir de böyle deneyeceğim😁
Allah versin inşallah O isterse hersey kolaylaşır

Sonucunuz ne oldu?

Back