Bi gebenin günlüğü test kızlar kasıklarımda batma var dayanamadım yaptım sizce değişir mi
Benim gecikmem yok adete 3 gün varBende aynı durumdayım şimdi yaptım test seninki gibi sabah bidaha deniycem yarın 4 gün gecikme oluyor
Bu ayda ümitlenmiştim ama yine olmadı sanırım3 gün sabretceksin geç döllenme ihtimali var yada test bozuk olabilirde
Hep böyle oluyor ya ümitleniyorum hissediyorum olmuyor kimyasal geçirdim eylülde deniyoruz ama yok çok üzülüyorum amaÖyle düşünme bende hep umitliyim her ay 1 gün erken gelirdi bu ay 3 gündür olmuyorum vardır rabbimin bir bildiği bence üzme kendini daha sonucun belli bile değil
Ne bilim vallaha Allah yardımcımız olsunÜzülmek strese sokar ama öyle düşünme stres vücuduna zarar verir
Sizde de mi yokAmin inşallah
İnşallah vardır3 Güldür gecikme var akıntı, baş ağrısı,adet ağrısı,gece sıcak basması bekliyorum hamile kaldığımi bile sanmıyorum ama ümit işte sabah gene yapicam gebelik testi
var mı kuzum?3 Güldür gecikme var akıntı, baş ağrısı,adet ağrısı,gece sıcak basması bekliyorum hamile kaldığımi bile sanmıyorum ama ümit işte sabah gene yapicam gebelik testi
Belki de çok stres yaptığımız için olmuyorMalesef gene yok adet oldum şüpheleniyorum başka şeylerden ama doktorlar öyle şey olmaz diyor gecistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?