Adete 3 gün var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende aynı durumdayım şimdi yaptım test seninki gibi sabah bidaha deniycem yarın 4 gün gecikme oluyor

3 gün sabretceksin geç döllenme ihtimali var yada test bozuk olabilirde

Öyle düşünme bende hep umitliyim her ay 1 gün erken gelirdi bu ay 3 gündür olmuyorum vardır rabbimin bir bildiği bence üzme kendini daha sonucun belli bile değil

Öyle düşünme bende hep umitliyim her ay 1 gün erken gelirdi bu ay 3 gündür olmuyorum vardır rabbimin bir bildiği bence üzme kendini daha sonucun belli bile değil
Hep böyle oluyor ya ümitleniyorum hissediyorum olmuyor kimyasal geçirdim eylülde deniyoruz ama yok çok üzülüyorum ama

Üzülmek strese sokar ama öyle düşünme stres vücuduna zarar verir

3 Güldür gecikme var akıntı, baş ağrısı,adet ağrısı,gece sıcak basması bekliyorum hamile kaldığımi bile sanmıyorum ama ümit işte sabah gene yapicam gebelik testi

Malesef gene yok adet oldum şüpheleniyorum başka şeylerden ama doktorlar öyle şey olmaz diyor gecistiriyor

Sanmıyorum ben 10 sene önce bir oğlum oldu çocuğumu doğurduktan sonra cin1 hpv 16 ve 18 ve rahim kalinlasmasi vardı hemen kürtaja sokturlar öğünden sonra birdaha hamile kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…