Eczane testleri yanıltabilir de doğru da olabilir kan testi gerekirAdetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı folikasit kullanıyorum test yanıltır mı hamile olabilir miyim acil yardım kızlar
İnşallah yanıltmıştır yada daha ufaktır inşallah hamileyimdirEczane testleri yanıltabilir de doğru da olabilir kan testi gerekir
Markası nedir testinAdetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı folikasit kullanıyorum test yanıltır mı hamile olabilir miyim acil yardım kızlar
Herşey gönlünce olsun inşallahİnşallah yanıltmıştır yada daha ufaktır inşallah hamileyimdir
Softec erken gebelik testiM
Markası nedir testin
Teşekkür ederim, Allah bebiş bekleyen kimseyi boş çevirmesinHerşey gönlünce olsun inşallah
Yalancı pozitif çıkarmıyormuş baktım da adet gününüz de kaset test yapınSoftec erken gebelik testi
Evet haklısınız günümü bekliyorum bende inşallah hamileyimdirYalancı pozitif çıkarmıyormuş baktım da adet gününüz de kaset test yapın
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende 5+5 hamileyimEvet haklısınız günümü bekliyorum bende inşallah hamileyimdir
Nasıl anladınız Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına,İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende 5+5 hamileyim
Yurt dışındayım hemen doktora gidemiyorsun bebek 2 aylık olması lazım ay sonuna randevu aldım 10 gün gecikti reglim test yaptım üst üste suan tahminim 40 günlük:) benim erken gebelikte cıkmadı meselaNasıl anladınız Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum senin adına,
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende 5+5 hamileyim
Çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah:)Yurt dışındayım hemen doktora gidemiyorsun bebek 2 aylık olması lazım ay sonuna randevu aldım 10 gün gecikti reglim test yaptım üst üste suan tahminim 40 günlük:) benim erken gebelikte cıkmadı mesela
Allah razı olsun cok sagol sende sonucu buraya az en kısa zamanda sende müjdeli haberi alırsın insÇok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah:)