Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende gördüm bu şekilde gebe olduğunu öğrenenleri ama ikinci yumurtlama da olabiliyor. çatlamadan 14 gün sonra falan erken gebelik testinde silik de olsa çıkıyor diye biliyorum sonuç. İstersen bir de erken gebelik testi dene daha kesin olur. İnşallah vardır bebiş15 dk sonra böyle biraz daha koyulaştı
Hayırlı olsun canım hamilesin bence, inşallah sağlıkla doğurursun ne zamandır uğraşıyorsunuz ilk gebelik miKızlar çatlamanın 11 ya da 12. günü ama ovulasyon testim böyle çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen de varmış, doğruluk payı var mı gerçekten![]()
Ahh inşallah canım yaklaşık iki yıldır sürekli uğraşıyoruzHayırlı olsun canım hamilesin bence, inşallah sağlıkla doğurursun ne zamandır uğraşıyorsunuz ilk gebelik mi
Elimde test yoktu bununla denedim inşallah gebeliktir ya sağol canım teşekkür ederimEvet bende gördüm bu şekilde gebe olduğunu öğrenenleri ama ikinci yumurtlama da olabiliyor. çatlamadan 14 gün sonra falan erken gebelik testinde silik de olsa çıkıyor diye biliyorum sonuç. İstersen bir de erken gebelik testi dene daha kesin olur. İnşallah vardır bebiş![]()
Elimde test yoktu bununla denedim inşallah gebeliktir ya sağol canım teşekkür ederim![]()
Ovulasyon takibi yapiyorum, adetim iki aydır düzenliydi 12 gün önce pik oldu şimdi tekrar gene pik biraz önce gene yaptım sıvı alımına da dikkat etmedim bu şekilde çıktıEger coook duzenli regliniz varsa normalde evet öğreniliyor. Ben 2 gun kala yaptim baktim koyu cikti ertesi gun yine yaptim daha da koyu cikti. Oylelikle suphelendim evde de gebelik testi yoktu hemen aldim yaptim ve pozitifti![]()
Yarin veya sonraki gun erken gebelik testi yaparsaniz muhtemelen silik de olsa çıkarOvulasyon takibi yapiyorum, adetim iki aydır düzenliydi 12 gün önce pik oldu şimdi tekrar gene pik biraz önce gene yaptım sıvı alımına da dikkat etmedim bu şekilde çıktı
ben ilk hamileliğimi ovulasyon takip ederken aynen böyle öğrenmiştim cağnımKızlar çatlamanın 11 ya da 12. günü ama ovulasyon testim böyle çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen de varmış, doğruluk payı var mı gerçekten![]()
Merhaba hamilelik testi yapabildiniz mi acaba mesajınızın üzerinden birkaç gün daha geçmiş hamilelik varmı öğrenebildinizmiKızlar çatlamanın 11 ya da 12. günü ama ovulasyon testim böyle çıkıyor bu şekilde gebelik öğrenen de varmış, doğruluk payı var mı gerçekten![]()
Maalesef yoktu geç yumurtlama olmuş henüz daha adet olmadım test için tekrar bekliyorumMerhaba hamilelik testi yapabildiniz mi acaba mesajınızın üzerinden birkaç gün daha geçmiş hamilelik varmı öğrenebildinizmi
Aynı dediğin gibi oldu canım geç yumurtlamaymış tekrar bekliyorum şimdi gebelik test içinBenim adete 3 gün vardı dün ovülasyon testim pik çıktı bugün 2 gün kala regl oldum teste aldanmayın bir gebenin günlüğünden almıştım testi
Hayır regl olmadım gebelik sandığım yumurtlama testleri pik yapmıştı adet olmam gerekirken, ama çok geç yumurtlama gördüm test yapcam 6 gün sonraRegl mi oldunuz sizde
Merhaba tekrar gebelik testi yaptınız mıHayır regl olmadım gebelik sandığım yumurtlama testleri pik yapmıştı adet olmam gerekirken, ama çok geç yumurtlama gördüm test yapcam 6 gün sonra