- 15 Şubat 2025
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi karakalem48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir bende sırf meraktan yaptım gebelik testi pozitif çıkınca pik çıktıKızlar merhaba. 3 yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz nasip olmadı bu ay bata 3 gün var ovulasyon testim dün pike yakındı fotoğraf çekmedim bugün resmen pik, hamilelik olabilir mi fikirlerinizi merak ediyorum testimi yorumlar mısınız
Yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim umut doldum teşekkür ederim hayırlı olsun sizin adınıza daOlabilir bende sırf meraktan yaptım gebelik testi pozitif çıkınca pik çıktı![]()
Gebelik testiyle de denesene bi vardır inşallahKızlar merhaba. 3 yıllık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz nasip olmadı bu ay bata 3 gün var ovulasyon testim dün pike yakındı fotoğraf çekmedim bugün resmen pik, hamilelik olabilir mi fikirlerinizi merak ediyorum testimi yorumlar mısınız
2 gün önce days comfortta çoook silik bir ikinci çizgi gördüm gibi oldu meraktan yapmıştım da gözlerim öyle görmek istemiş de olabilirGebelik testiyle de denesene bi vardır inşallah![]()
O testin varsa yüklesene direk mi çıkmıştı çizgi2 gün önce days comfortta çoook silik bir ikinci çizgi gördüm gibi oldu meraktan yapmıştım da gözlerim öyle görmek istemiş de olabilir
Yarın sabah yapcam artık
Yok maalesef bi 5 dk sonra falan baktığımda gördüm kuruma çizgisi olabilir diye düşündüm de ovulasyonu da pik görünce şimdi bi şüphelendim, başka konularda da ovulasyonla hamileliğini öğrenenler görünce iyice bi kurtlandımO testin varsa yüklesene direk mi çıkmıştı çizgi
Gerçekten miValla benimde böyleydi Lh testim sonra gebelik testi yapmıştım pozitiftihayırlısıyla inşallah gebesindirrrr
![]()
Bende hamileyken ayrıca ovulasyon testi yapıp pik görmüştüm hatta testide ekliyimYok maalesef bi 5 dk sonra falan baktığımda gördüm kuruma çizgisi olabilir diye düşündüm de ovulasyonu da pik görünce şimdi bi şüphelendim, başka konularda da ovulasyonla hamileliğini öğrenenler görünce iyice bi kurtlandım![]()
Teşekkür ederim Tabi oldu 3 sene teşekkür ederim ikinciyi büyütüyorum ama dediğim gibi hemen gebelik testi yap canımGerçekten misize de hayırlı olsun, sabaha kadar heyecandan uyuyamam artık
![]()
Sabah days comfort yaptım teeeertemiz bir tek çizgi vardı da hayırlısı beklemeye devamTeşekkür ederim Tabi oldu 3 sene teşekkür ederim ikinciyi büyütüyorum ama dediğim gibi hemen gebelik testi yap canım![]()
Merhaba benimde adete yakın bu şekilde çıkıyor sizde bir gelişme var mıdır ?Sabah days comfort yaptım teeeertemiz bir tek çizgi vardı da hayırlısı beklemeye devam![]()
Resim yokkiMerhaba benimde adete yakın bu şekilde çıkıyor sizde bir gelişme var mıdır ?
Adet oldum maalesefMerhaba benimde adete yakın bu şekilde çıkıyor sizde bir gelişme var mıdır ?