• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala lh ve erken gebelik testi

Masallar diyari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar adete 4 gün kala lh testi yaptığımda baya koyu bir çizgi çıktı normalde adete yakın daha önce hiç yapmamıştım çizgi olması normal mi değil mi bilmiyorum resmini eklerim. 3 gün kala ise prodoctor marka erken gebelik testi yaptım ama çizgi çok silik gölge gibi hatta yok gibi bile duruyor anlamadım bakabilir misiniz? Efekt koyduğumda çizgi daha belirgin olduğu için efekt koydum

Eklentiler

• IMG_4684.webp
    IMG_4684.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 788
  • IMG_4687.webp
    IMG_4687.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 694
  • IMG_4686.webp
    IMG_4686.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 666
  • IMG_4688.webp
    IMG_4688.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 697
Kızlar adete 4 gün kala lh testi yaptığımda baya koyu bir çizgi çıktı normalde adete yakın daha önce hiç yapmamıştım çizgi olması normal mi değil mi bilmiyorum resmini eklerim. 3 gün kala ise prodoctor marka erken gebelik testi yaptım ama çizgi çok silik gölge gibi hatta yok gibi bile duruyor anlamadım bakabilir misiniz? Efekt koyduğumda çizgi daha belirgin olduğu için efekt koydum
Lh baya koyu olması lazım canım. Örnek ekledim. Pik gibi olursa ihtimali var.

Eklentiler

• IMG_2522.webp
    IMG_2522.webp
    171 KB · Görüntüleme: 711
Canım dün bende LH test yaptim aynı sende ki gibi koyulukta çıktı. Adetime 3 gün var, ve LH testim bu koyulukta hic cikmazdi pik'den sonra... bu sabah erken gebelik testi yaptım ve baya bi silik ikinci çizgi çıktı. Bence çok yeni olduğundan dolayı silik çıkıyor diye düşünüyorum çünkü bende ki gebelik test hic bi zaman kuruma çizgisi dahi göstermezdi. Umudunu kaybetme pozitif düşün ve yarın tekrarla imkanın varsa. Bende yarin sabah yine test yapcam 😊

Canım dün bende LH test yaptim aynı sende ki gibi koyulukta çıktı. Adetime 3 gün var, ve LH testim bu koyulukta hic cikmazdi pik'den sonra... bu sabah erken gebelik testi yaptım ve baya bi silik ikinci çizgi çıktı. Bence çok yeni olduğundan dolayı silik çıkıyor diye düşünüyorum çünkü bende ki gebelik test hic bi zaman kuruma çizgisi dahi göstermezdi. Umudunu kaybetme pozitif düşün ve yarın tekrarla imkanın varsa. Bende yarin sabah yine test yapcam 😊
Dün geceden beri aşırı midem bulanıyor bağlantısı var mı bilmiyorum sizin testinizde ki silik çizgi de benim eklediğim resimdeki gibi miydi daha mı belirgindi

Bir de hangi marka testi kullanıyorsunuz

Sizin ki gibi silik çok dikkatli bakinca görüyorum. Benim sadece adet olacakmışım gibi ağrı var 2 gündür ve hiç mide sorunum yoktu bu yaşıma kadar inanilmaz mide yanmasi ekşimesi yasiyorum

Sizin ki gibi silik çok dikkatli bakinca görüyorum. Benim sadece adet olacakmışım gibi ağrı var 2 gündür ve hiç mide sorunum yoktu bu yaşıma kadar inanilmaz mide yanmasi ekşimesi yasiyorum
Ayy inşallah hayırlısı ve sağlıklısı ile nasip olur

Kızlar yumurtlama dönemimi değerlendirdim, adetime 6-7 gün var ovülasyon testi yapayım dedim böyle çıktı, pozitife yakın. Hamilelik varsa bu kadar zaman kala pozitif çıkamaz herhalde değil mi? Veya negatifse de lh değeri bu kadar çıkar mı?
IMG_1541.webp
IMG_1541.webp

Eklentiler

• FE66A1E7-7721-46B5-BC75-796E592EA33E.webp
    FE66A1E7-7721-46B5-BC75-796E592EA33E.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 543
Lh hormonu progeston hormonu yükselince düşüyor hamile kalınca nasıl yükselirki gebelik lh hormonunu baskılamıyor mu
ya iki hormonun da yapıları çok benzer algılıyor birbirini, ya da hCG‘yi algılayan bi test bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_2527.webp
    IMG_2527.webp
    117 KB · Görüntüleme: 508
Olabilir valla kafalar allak bullak bu sizin testiniz mi
Evet görseldekiler benim testlerim. Ben de lh testi pik çıkınca, gebelik öğrenenleri okuduğum için yapmıştım. Çok var böyle öğrenen konularda okudum. Yeni yumurtlama değilse aynı döngüde, gebelikten şüphelenip gebelik testi yapıyorlardı.

Back
X