Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 3 gün kala beta hcg 32
- Konu Sahibi Guloscukk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- betadegerinasil
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Normal ama önemli olan iki günde iki kat artmasi iki gün sonra tekrar kan verinKızlar merhaba adetime 3 gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 32 çıktı sizce normal mi
Kaç gün kanı tekrarlamam gerek bir bilginiz var mıNormal ama önemli olan iki günde iki kat artmasi iki gün sonra tekrar kan verin
İki günde bir takip yapmalısınızKaç gün kanı tekrarlamam gerek bir bilginiz var mı
- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 53
- 24
Dış ya da kimyasal gebelik ihtimaline karşı aksatmadan 2 günde bir kan verin, değerler hızlı bi şekilde yükselip hızlı bir şekilde de düşüyorsa kimyasal, değer iki kat artıp sonra birden yavas artmaya baslarsa dış gebelik, her iki günde bir iki katı artıyorsa sağlıklı bir gebeliğiniz var demektr okuysn herkese bilgi olsun diye yazdım aslında beta tskibi çok önemli, kese görünene kadsr tekrarlayın testinizi
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Şimdi diyelim bugün yaptınız kan 32 çıktı iki gün sonra tekrar yapmanız gerek ve iki kat artması lazimKaç gün kanı tekrarlamam gerek bir bilginiz var mı
Evet keseyi görene kadar yapmam lazımŞimdi diyelim bugün yaptınız kan 32 çıktı iki gün sonra tekrar yapmanız gerek ve iki kat artması lazim
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Yok aslında bir.iki kere yapmanız yeterli ben bir kere yapmıştım hatta 65.37 ile öğrenmiştim iki gün sonra 300 lerdeydi sonra tekrarlamadim bir dahaEvet keseyi görene kadar yapmam lazım
Canım benim de 31 çıktı dün adete 4 gün vardı pzt tekrar ver dedi doktorum 2 kat artması lazımmış artarsa haftaya cumartesi kese görünür tekrar kan verme dediNe zaman doktora gittiniz peki gebelik öğrendikten sonra
- 18 Haziran 2023
- 13
- 7
- 1
- 48
Selam.anladığım kadarıyla çok istediğin bir gebelik ve umarım herşey gönlünce olur.doğrudur kimyasal dış ve normal gebelik olabilir ama adet gününe 3 gün kala bhcg 32 ise bence normal gebesin.dış gebelikte bu değeri vermez bence..sen tam adet günü git ver bhcg..tabii adet olmazsan.bhcg 50 nin üstüyse gebesin.ben adet olmam gereken günde gittim ve bhcg 52 idi.gebeydim.biliyorsundur belki son adet tarinin başlangıcından hesap yapılır bu hesaba göre 5 6 haftalıktan önce kese görünmez hatta hiç 3 haftalık 4 haftalık gebe diye bir tanı da duymazsın en erken 5 6 haftalık denir.ben duymadım en azından.net olsun diye de genelde 6 7 haftayken usg ve kese için çağrılınır...bence gebesin normal uterus içi yerleşimli normal bir gebe...lütfen sakın beni yanlış anlama.tbbi geçmişini hiç bilmiyorum başka çocuğun var mı tedavi mi gördün başka gebeliğin hastalığın vs.hiç bilmiyorum.ama çok hassas bir konu olduğunu biliyorum.amacım hayal kırıklığı yaşatmak değil...başlığını okur okumaz ağzımdan istemsizce döküldü gebesin diye..hem işin az içinde olduğumdan hem de tamamen içime öyle doğduğından.hatta başka doğanlar da var da sonraki konu.hayırlı haberler inşallahKızlar merhaba adetime 3 gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 32 çıktı sizce normal mi
Neden yanlış anlayayım bu ilk gebeliğim 1.5 yıldır sebepsiz yere olmuyordu biraz kaygılıyım sadece merakla ve korkarak yaklaşıyorumSelam.anladığım kadarıyla çok istediğin bir gebelik ve umarım herşey gönlünce olur.doğrudur kimyasal dış ve normal gebelik olabilir ama adet gününe 3 gün kala bhcg 32 ise bence normal gebesin.dış gebelikte bu değeri vermez bence..sen tam adet günü git ver bhcg..tabii adet olmazsan.bhcg 50 nin üstüyse gebesin.ben adet olmam gereken günde gittim ve bhcg 52 idi.gebeydim.biliyorsundur belki son adet tarinin başlangıcından hesap yapılır bu hesaba göre 5 6 haftalıktan önce kese görünmez hatta hiç 3 haftalık 4 haftalık gebe diye bir tanı da duymazsın en erken 5 6 haftalık denir.ben duymadım en azından.net olsun diye de genelde 6 7 haftayken usg ve kese için çağrılınır...bence gebesin normal uterus içi yerleşimli normal bir gebe...lütfen sakın beni yanlış anlama.tbbi geçmişini hiç bilmiyorum başka çocuğun var mı tedavi mi gördün başka gebeliğin hastalığın vs.hiç bilmiyorum.ama çok hassas bir konu olduğunu biliyorum.amacım hayal kırıklığı yaşatmak değil...başlığını okur okumaz ağzımdan istemsizce döküldü gebesin diye..hem işin az içinde olduğumdan hem de tamamen içime öyle doğduğından.hatta başka doğanlar da var da sonraki konu.hayırlı haberler inşallah
- 18 Haziran 2023
- 13
- 7
- 1
- 48
Çok hassas konu.bence gebesin dediğimde sende ne hissettirdiğini ben hiç birebir yaşamadım ama kız kardeşlerimden birinin 6 yıldır gittiği tüp bebek merkezinin sekreterinin artık gözlerinden yıllardır geliosunuz olmuyo işte zorlamayın ı okuduğunu gelip gebe kalmış hastalarla gülümseyip sohbet ederken bakışlarını kardeşime çevirince hemen somurtup başını çevirdiğini ben ağlayark dinledim.diğer kardeşimin başta normal gebeliği sürerken 3 ay kontrolünde ikiz gebe olduğunu ve ikizlerden birinin anne karnında ölmek üzere olduğunu öğrendiğimizde ben de oradaydım ki o kardeşim hastanede yatarken bu sebepten 10.gün kendini öldürmeye kalktı.şunu diyorum.:bence gebesin gerçekten içime doğan ve işin biraz içinde olarak gördüklerime dayanarak tamamen benim düşüncem.bu sende neler uyandırır hayal edebiliyorum ve yine çekinmeden söyliim o kadar da içime gebesin diye doğuyor ki..aksi olursa benim bu paylaşımım sende yıkıma sebep olmasın.rahat ol sakin kal..bir bakışın bile önemini anlattım yukarıda..ben sana gebesin diyorum..Allah gönlüne göre versin.İsteyen herkese hayırlısıyla versin istemeyene de vermesinNeden yanlış anlayayım bu ilk gebeliğim 1.5 yıldır sebepsiz yere olmuyordu biraz kaygılıyım sadece merakla ve korkarak yaklaşıyorum
Hayırlısı neyse o olsun insallah kız kardeşinize de nasip olurÇok hassas konu.bence gebesin dediğimde sende ne hissettirdiğini ben hiç birebir yaşamadım ama kız kardeşlerimden birinin 6 yıldır gittiği tüp bebek merkezinin sekreterinin artık gözlerinden yıllardır geliosunuz olmuyo işte zorlamayın ı okuduğunu gelip gebe kalmış hastalarla gülümseyip sohbet ederken bakışlarını kardeşime çevirince hemen somurtup başını çevirdiğini ben ağlayark dinledim.diğer kardeşimin başta normal gebeliği sürerken 3 ay kontrolünde ikiz gebe olduğunu ve ikizlerden birinin anne karnında ölmek üzere olduğunu öğrendiğimizde ben de oradaydım ki o kardeşim hastanede yatarken bu sebepten 10.gün kendini öldürmeye kalktı.şunu diyorum.:bence gebesin gerçekten içime doğan ve işin biraz içinde olarak gördüklerime dayanarak tamamen benim düşüncem.bu sende neler uyandırır hayal edebiliyorum ve yine çekinmeden söyliim o kadar da içime gebesin diye doğuyor ki..aksi olursa benim bu paylaşımım sende yıkıma sebep olmasın.rahat ol sakin kal..bir bakışın bile önemini anlattım yukarıda..ben sana gebesin diyorum..Allah gönlüne göre versin.İsteyen herkese hayırlısıyla versin istemeyene de vermesin
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Ablacım kadının tüm hevesini söndürdünüz içimiz karardı gerçekten bu nedir ya? Kadın kaç günde bir kan veriyim ne zaman doktora gidiyim diye sormuş sadece, lafı bu kadar uzatmanın ne anlamı var?Çok hassas konu.bence gebesin dediğimde sende ne hissettirdiğini ben hiç birebir yaşamadım ama kız kardeşlerimden birinin 6 yıldır gittiği tüp bebek merkezinin sekreterinin artık gözlerinden yıllardır geliosunuz olmuyo işte zorlamayın ı okuduğunu gelip gebe kalmış hastalarla gülümseyip sohbet ederken bakışlarını kardeşime çevirince hemen somurtup başını çevirdiğini ben ağlayark dinledim.diğer kardeşimin başta normal gebeliği sürerken 3 ay kontrolünde ikiz gebe olduğunu ve ikizlerden birinin anne karnında ölmek üzere olduğunu öğrendiğimizde ben de oradaydım ki o kardeşim hastanede yatarken bu sebepten 10.gün kendini öldürmeye kalktı.şunu diyorum.:bence gebesin gerçekten içime doğan ve işin biraz içinde olarak gördüklerime dayanarak tamamen benim düşüncem.bu sende neler uyandırır hayal edebiliyorum ve yine çekinmeden söyliim o kadar da içime gebesin diye doğuyor ki..aksi olursa benim bu paylaşımım sende yıkıma sebep olmasın.rahat ol sakin kal..bir bakışın bile önemini anlattım yukarıda..ben sana gebesin diyorum..Allah gönlüne göre versin.İsteyen herkese hayırlısıyla versin istemeyene de vermesin
Konu sahibi tebrik ederim seni, darısı başıma inşallah 2-3 gün sonra yeniden kan ver, daha sonra kese görmeye gidersin inşallah allah tamamına erdirsin
Tesekkür ederim Allah sizede nasip eylesin isteyen herkese nasip etsin bilginiz içinde tesekkürlerAblacım kadının tüm hevesini söndürdünüz içimiz karardı gerçekten bu nedir ya? Kadın kaç günde bir kan veriyim ne zaman doktora gidiyim diye sormuş sadece, lafı bu kadar uzatmanın ne anlamı var?
Konu sahibi tebrik ederim seni, darısı başıma inşallah 2-3 gün sonra yeniden kan ver, daha sonra kese görmeye gidersin inşallah allah tamamına erdirsin
- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.075
- 128
Hayırlı uğurlu olsun benim de 4 gün kala 35ti sonra 2 kez katlanmasına baktım. Şimdi 1300 falan olmuştur tahminimce, perşembe kese görmeye gideceğim inşallah inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz siz de bir iki kez katlanmasına bakıp sonra 1 hafta sonraya randevu alırsınız
Ay insallah sizede hayırlı olsunHayırlı uğurlu olsun benim de 4 gün kala 35ti sonra 2 kez katlanmasına baktım. Şimdi 1300 falan olmuştur tahminimce, perşembe kese görmeye gideceğim inşallah inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz siz de bir iki kez katlanmasına bakıp sonra 1 hafta sonraya randevu alırsınız
- 18 Haziran 2023
- 13
- 7
- 1
- 48
Neden yanlış anlayayım bu ilk gebeliğim 1.5 yıldır sebepsiz yere olmuyordu biraz kaygılıyım sadece merakla ve korkarak y
Çok haklısın. gebelik benim hassas konum.çok emin yazdım ya sonra benden kaynaklı konu sahibi kardeşimde bir olumsuzluk olmasın diye uğraştım bir söz bir bakışın nerelere gideceğini anlatmaya çalıştım özrüm kabahatimden büyük oldu diil mi?çok haklısın.susup, konuştukça batmamalıydım...uzatmadan duamı edeyim Rabbim nerde isteyen varsa hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde versin içinde de size...istemeyene de vermesin.hakkınızı helal edin.Ablacım kadının tüm hevesini söndürdünüz içimiz karardı gerçekten bu nedir ya? Kadın kaç günde bir kan veriyim ne zaman doktora gidiyim diye sormuş sadece, lafı bu kadar uzatmanın ne anlamı var?