• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2gün kala ovulasyon testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbrabati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
12
14
3
32
Merhabalar adetime 2 gün varken ovulasyon testi yaptım ve T çizgisi kupkırmızı çıktı. 3 gündür bu şekilde. Normalde bugün adet olmam lazım hala bişey yok. Bir yandan da adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var. Sizce hamile olabilir miyim? :anneadayı:

Merhabalar adetime 2 gün varken ovulasyon testi yaptım ve T çizgisi kupkırmızı çıktı. 3 gündür bu şekilde. Normalde bugün adet olmam lazım hala bişey yok. Bir yandan da adet olacakmış gibi kasık ağrılarım var. Sizce hamile olabilir miyim? :anneadayı:
Olabilrisin genelde adete yakin ovu testi hamilelik gösteriyor ama.yinede gebelik testi yap garanti olsun

Ovü de 3 gündür pik ise hamilelik varsa idrar testinde de çıkar sen bekletme yap testi
Aynen öyle 3 gündür kıpkırmızı. Normal yumurtladığım tarihte bile bukadar kırmızı değildi. Bu akşam denicem gebelik testini inşallah hamileyimdir🙂

Aynen öyle 3 gündür kıpkırmızı. Normal yumurtladığım tarihte bile bukadar kırmızı değildi. Bu akşam denicem gebelik testini inşallah hamileyimdir🙂
Bugün tekrar ovü testi yaptın mı? Gebelik değilse de yumurtlama olabilir umarım değerlendirmişsinizdir.
Bizi de haberdar edin heyecan yaptım🤭

bugünkü ovulasyon testim
59448BCF-2F8A-4835-848D-F215F3268CDB.jpeg

Ve hemen sonrasındaki gebelik testim
58D279E8-A5E0-47B5-A095-288175A8B01A.jpeg

Gerçekten hamileyim 🥰🥰

Yaa hayırlı olsun canım çok sevindim 😍 kaç aydır deniyosun neler yaptın

Yaa hayırlı olsun canım çok sevindim 😍 kaç aydır deniyosun neler yaptın
Teşekkür ederim inanamıyorum hala🙂 canım benim çok olmadı daha 8 aydır deniyoduk ama ufak kistlerim vardı doktor hamile kalmaya engel olmadığını söylemişti. Geçen ay soğan kürü yaptım ve bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim😊

Adete normalde 4/5gun var dünkü ve bugünkü ovulasyonum bunlar normalde bu vakitlerde yok gibi silik çıkardı ikinci çizgi böyle başına gelen oldumu , cumartesi test yapıyım diyorum idrar ama çıkar herhalde o zaman olsa değil mi.alttaki bugunun
15834181359205425255093216727408.jpg

Teşekkür ederim inanamıyorum hala🙂 canım benim çok olmadı daha 8 aydır deniyoduk ama ufak kistlerim vardı doktor hamile kalmaya engel olmadığını söylemişti. Geçen ay soğan kürü yaptım ve bu ayda ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim😊

maşallah canımm, benimde bu ay 8. Ayım inşallah bende ay sonu güzel haberi alırım😍

Adete normalde 4/5gun var dünkü ve bugünkü ovulasyonum bunlar normalde bu vakitlerde yok gibi silik çıkardı ikinci çizgi böyle başına gelen oldumu , cumartesi test yapıyım diyorum idrar ama çıkar herhalde o zaman olsa değil mi.alttaki bugununEki Görüntüle 2600727
Canım benim adete 2gün kala T çizgisi daha koyu çıkmaya başlamıştı. Bir kaç gün daha bekle derim

Back