Adete 2 Gün Kala Yapılan Test Kesin Mi?

reoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
1.430
1.715
133
Kızlar merhaba.Adetime iki gün var ve ben bugün evde test yaptım.Sonuç tabii ki negatif (( Sizce erken mi davrandım? Belirtilerim; göğüslerde dolgunluk, 15-20 gündür süren ateş, göğüslerde damar belirginleşmesi, bacaklarımın iç kısmında (bikini bölgesinde) yürürken hissedilen ağrı benzeri tuhaflık.Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

ben 5 gün önce yaptım ve 2 cizgi cıktı
ama bazen gec döllenme oldugunda adetten sonraki 2-3 günde cıkanlarda var
birde adetin hiç gecikir mi kaç günde bir oluyosun?

ben 5 gün önce yaptım ve 2 cizgi cıktı
ama bazen gec döllenme oldugunda adetten sonraki 2-3 günde cıkanlarda var
birde adetin hiç gecikir mi kaç günde bir oluyosun?
Adetim düzenlidir.30 günde bir oluyorum. Belirti olarak göğüslerde dolgunluk ve sertlik yazmıştım.Dün test yaptım ve akşamında göğüslerimin sertliği de dolgunluğu da kayboldu.Adetime bir iki gün var.Anlamadım niye olduğunu.Yani adete 1 hafta kala şişen ve sertleşen göğüsler adete iki gün varken tekrar indi.Acaba hamilelik yok mu? O zaman göğüsler niye taş gibi oldu? Adet öncesinde de şişermiş; ama benimkiler hiç bu derece şişmemiş ve sertleşmemişti. Moralim o kadar bozuk ki, her an ağlayacakmış gibiyim.İçimden hep ağlamak geliyoooooor.

İki gun kala negatif cikmasi kesin olmadigi anlamina gelmez. Pozitifse kesin vardir.
Gogus hassasiyeti geciyorsa genelde adet gelir. Benim oyle olurdu. Diger belirtiler hem adet hem hamilelik belirtisi
Yani ayirt etmek zor.
Ben hamileligimi sadece idrar testiyle anladim cunku hic belirti yoktu

Cevabın için teşekkür ederim rezene. Yine bekleyiş başlayacak desenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…