- 25 Ağustos 2024
- 44
- 6
-
- Konu Sahibi lotusciceki
Bugünde pik miydiKızlar herkese günaydın adetime 2 gün kala sabah ilk idrarla ovülasyon testi yaptım pik çıktı T çizgisi C çizgisinden daha koyu değil yumurtlama gününde çıktığı gibi ikisi aynı koyuluk da neredeyse gebelik ihtimali olabilir mi????
Bugün yapmadım gebelik testi yaptığım için gerek duymadımBugünde pik miydi
Sonuç neBugün yapmadım gebelik testi yaptığım için gerek duymadım
Bende henüz bilmiyorum pozitif gibi duruyor ama emin değilim yarın kan vereceğimSonuç ne
Bu alttakiler gebelik testiyle bunlar pozitif. Hayırlı olsunBende henüz bilmiyorum pozitif gibi duruyor ama emin değilim yarın kan vereceğim
Evet üçüde gebelik testi ama bu kadar silik olması beni çok endişelendiriyor o yüzden çok umutlanmak istemiyorum inşallah öylediBu alttakiler gebelik testiyle bunlar pozitif. Hayırlı olsun
Silik olması sadece beta hcg değerinizin hala başlarda, erken dönemde artışta olduğunu gösterir. Testin silik olması bi sorun değil, önemli olan 2. Çizginin var olması. Ben adet günündeki testte daha silik sonuç almıştım. Bundan sonra gidip sağlıklı bi gebelik geçirdiğinizden emin olmak için kan vermeniz, pozitif çıkıcaktır zaten, ortalama aynı saatlerde 2 günde bir şeklinde 2-3 kere kan vermeniz ve artışın güzel gittiğinden emin olmanız gerek.Evet üçüde gebelik testi ama bu kadar silik olması beni çok endişelendiriyor o yüzden çok umutlanmak istemiyorum inşallah öyledi
Belirtileriniz neydiBende henüz bilmiyorum pozitif gibi duruyor ama emin değilim yarın kan vereceğim
Adet olacağıma o kadar emindim ki tamamen aynı belirtiler ama tek fark aşırı aşırı gaz ve doluluk hissi midem içime sığmıyor ağzımda gezdim sanki bu arada daha kan testi yapmadım adet günüm bugün geçerse yapacağım hala karnım çok ağrıyorBelirtileriniz neydi
Bence normalKızlar beta 112 çıktı normal mi kaç olması gerekiyor doktor gebelik var dedi peki değer normal mi
Ben çok net bir şekilde çizgi görüyorum kaçıncı dakikalarda çıktı çizgiSon adet tarihim 11 Eylül sizce var mı? sürekli negatif gördüğümden 6 tane yaptım marka freely kaset test
Eki Görüntüle 3485468
İlk 5 dk canımBen çok net bir şekilde çizgi görüyorum kaçıncı dakikalarda çıktı çizgi
Bence kesinlikle pozitif ama çizgi koyulaşana kadar idrar testine devam bence çünkü kan testini erken verince iki günde bir kan testi istiyorlarmışİlk 5 dk canım
Adetten ne kadar sonra verdiniz siz kan testiBence kesinlikle pozitif ama çizgi koyulaşana kadar idrar testine devam bence çünkü kan testini erken verince iki günde bir kan testi istiyorlarmış