• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adete 2 gün kala gebelik testi

Seyca

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
76
100
8
28
merhabalar uzun zamandan beri buradaki yazıları takip ediyorum ancak henüz sorularıma cevap bulmuş değilim bu sefer ben sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Adet günüm 4 aralık olması gerekiyor ancak benim 1 haftadır göğüslerimde koltuk altıma kadar uzanan bir ağrı var ve kasıklarımdan bacağıma uzanan belimde sancı var karnımda da oluyor sancı ve çok sık idrarara gidiyorum bu sabah erken gebelik testi yaptım ilk israr ile ancak negatif . Aynı zamnda bugün lavaboda idrardan sonra peçetede çok ama çok hafif kahverengi bir leke gördüm ve bir daha olmadı sizce kan testine giymelimiyim yoksa adetimi mi beklemeliyim yada adet mi olacağım acaba ?

merhabalar uzun zamandan beri buradaki yazıları takip ediyorum ancak henüz sorularıma cevap bulmuş değilim bu sefer ben sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Adet günüm 4 aralık olması gerekiyor ancak benim 1 haftadır göğüslerimde koltuk altıma kadar uzanan bir ağrı var ve kasıklarımdan bacağıma uzanan belimde sancı var karnımda da oluyor sancı ve çok sık idrarara gidiyorum bu sabah erken gebelik testi yaptım ilk israr ile ancak negatif . Aynı zamnda bugün lavaboda idrardan sonra peçetede çok ama çok hafif kahverengi bir leke gördüm ve bir daha olmadı sizce kan testine giymelimiyim yoksa adetimi mi beklemeliyim yada adet mi olacağım acaba ?
Merhaba, öncelikle eğer istiyorsanız umarım hamilesinizdir veya en kısa sürede hamile kalırsınız 🌸 ancak henüz belirtiler için çok erken bir dönemdesiniz genellikle 6 hafta civarı belirtiler başlar eğer hamileyseniz tek gerçek belirtiniz adet gecikmeniz olacaktır çünkü gecikme olduğu gün itibari ile yaklaşık 4 haftalık hamile olacaksınız. Üzülmemek adına reglinizin geçmesini bekleyip testinizi tekrarlayın 🙏

Merhaba, öncelikle eğer istiyorsanız umarım hamilesinizdir veya en kısa sürede hamile kalırsınız 🌸 ancak henüz belirtiler için çok erken bir dönemdesiniz genellikle 6 hafta civarı belirtiler başlar eğer hamileyseniz tek gerçek belirtiniz adet gecikmeniz olacaktır çünkü gecikme olduğu gün itibari ile yaklaşık 4 haftalık hamile olacaksınız. Üzülmemek adına reglinizin geçmesini bekleyip testinizi tekrarlayın 🙏
insan merak ediyor ve heycanlanıyor eşimde çok istiyor geçen ay test yaptığımda çift çizgi gördük ancak kanda negatif çıktı test yanılttı bizi şimdi de testlere güvenemez oldum

Canım regl oldun mu benimde aynı belirtiler var yalnız leke dışında inşallah hamilesindir

Kızlar benim adetim normalde 4 yada 5 gün sürüyor ve ben adet olmam gereken günden 1 gün önce oldum bugün 6. Günüm hala kahve rengi lekeler geliyor ve belim ağrıyor bugün içimden bir ses test yap dedi ve yaptım sonuç bu normal kaset testte hiç bişey çıkmadı ama prodoctorun erken gebelik testini yaptım bu çıktı anlayamadım ne yapmam gerekiyor ??????
1476BCC4-BFAF-4615-AB86-FE8921D74F2C.jpeg

Bir hemşire olarak buna katılmıyorum siz belirtileri ilk 1 haftada bile yaşıyabilirsiniz sık idrar vb durumlarla kasık da .ağrı da bir belirti sayılmaktadır kişiden kişiye değişebilir .erken dönem belirtisi kesinlikle yasayabilirsiniz

Back