Adete 2 gün kala Beta hcg değerim 9.11

Ozge1919

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
205
211
23
30
Kızlar merhaba adete 2 gün varken dün sabah idrar yaptım silik çıktı sonra kan verdim 9.11 çıktı doktorum yarın tekrar ver dedi sizce sonuç ne olur geçen ay kimyasal geçirmiştim

Merhaba bende bu ay kimyasal geciriyorum sanirim adete 2 kala 6.70di adet gunu 12 oldu sonra 10.5 sonra 8 oldu simdi kanamamin 4.gunu

Kızlar merhaba adete 2 gün varken dün sabah idrar yaptım silik çıktı sonra kan verdim 9.11 çıktı doktorum yarın tekrar ver dedi sizce sonuç ne olur geçen ay kimyasal geçirmiştim
Kimse ile kıyaslama kendini canim, senin anatomin farkli sana özel bütün hersey.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.

adet gunu 18 gibi deger olursa sagliklo diyebiliriz
Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişir. Benim bu ay adete bir gün kala 24tü değerim, adetten iki gün sonra 22ye düşmüştü.. kimyasal yani.. şimdi hala sıfırlanmadı yavaş düşüyor.

Ama değerin kadar katlanması da önemli, inşallah katlanarak artar da güzel sonuçlar alırsın

benimde gecikmenin 6 gunu degeri 200 du gene dusuktu 10 gun 1000 nin ustu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…