Adete 2 gün kala beta 86

gonlumunefendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
35
9
29
Merhaba ben ovulasyon testi yapıyordum adete 2 gün kala koyu çıktığı için ve kasıklarımda batma olduğu için şüphelendim ve test pozitif çıktı. Kan testimde 86 çıktı çok şükür pozitif. 8 aydır bekliyorum yumurta rezervim düsük cıkmıatı. Şuan adet 5 gün gecikti kese görebilir miyim programa göre 4hafta3 gün gözüküyor. Beta testi başka vermediğim için yükselmeyi de bilmiyorum. İlk ultrasonda keseyi ne zaman gördünüz 💐

Keseyi görmek için 4 hafta 3 gün erken olabilir bekleyebilirseniz biraz daha bekleyin bence hem kese hem kalp atışını duyar ve görürsünüz gidince bende tam 7 haftalık iken gidicem ikisi için ☺️

Keseyi görmek için 4 hafta 3 gün erken olabilir bekleyebilirseniz biraz daha bekleyin bence hem kese hem kalp atışını duyar ve görürsünüz gidince bende tam 7 haftalık iken gidicem ikisi için ☺️
Geçen pazartesi gitmiştim ve 10 gün içinde ayakta tedavi ğcretsiz hakkımız oluyorya sırf onu değerlendirmek için gideceğim yarın yada öbürgün inşallah ☺️ büyük ihitimal gözükmeyecek bidaha dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı 7- haftalıkken giderim büyük ihtimal ☺️

Geçen pazartesi gitmiştim ve 10 gün içinde ayakta tedavi ğcretsiz hakkımız oluyorya sırf onu değerlendirmek için gideceğim yarın yada öbürgün inşallah ☺️ büyük ihitimal gözükmeyecek bidaha dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı 7- haftalıkken giderim büyük ihtimal ☺️
İnşallah görebilirsiniz ☺️

X