• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1hafta kala lekelenme

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Sogan kurunu denedin mi canim.genelde olumlu sonuclar almislar.esime de yesirmedigim.sey kalmadi keci boynuzu pekmezi badem.ceviz findik bitter cikolata muz bir de a101 de macun var onu yiyor bir kasik a101 de 11 vitamin icerikli meyve suyu turk kahvesi muz hergun bunlardan yidiriyorum canim insallah sifa olur
Soğan suyunu 2kez denedim ve hiç faydasını göremedim canım. Eşime de aynı şekilde keçiboynuzu icirdim. O macunlarin hakiki olanlarından aldık onlardan yedirdim. Keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ama hiç birsekilde olmadi

Anladim canim vakti var ama ne zaman acaba.
Aynen öyle canimm.
Bu ay az da olsa bir umudum var . Çünkü tıbbi bir sorun olmadığı için bizde geçen ay eşimle beraber bir hocaya gittik. Ve hoca bende Ümmü sübyan olduğunu söyledi.
Hiç duydun mu bilmiyorum rahimde musallat varmış, hamile kaliyomuşum ama o musallat öldürüyomus . Ne kadar doğru bilmiyorum inşallah vesile olur. Bana muska verdi. Ve buay bol bol Meryem suresi okudum.
Benim bir arkadaşımda da Ümmü sübyan vardı ve hocaya gittgi ay hamile kalmıştı. İnşallah bende de muska işe yarar bir vesile olur

Aynen öyle canimm.
Bu ay az da olsa bir umudum var . Çünkü tıbbi bir sorun olmadığı için bizde geçen ay eşimle beraber bir hocaya gittik. Ve hoca bende Ümmü sübyan olduğunu söyledi.
Hiç duydun mu bilmiyorum rahimde musallat varmış, hamile kaliyomuşum ama o musallat öldürüyomus . Ne kadar doğru bilmiyorum inşallah vesile olur. Bana muska verdi. Ve buay bol bol Meryem suresi okudum.
Benim bir arkadaşımda da Ümmü sübyan vardı ve hocaya gittgi ay hamile kalmıştı. İnşallah bende de muska işe yarar bir vesile olur
Cnm o bizim burdki komşuyada oldu hoca demiş bebek duramyr düşüyor muska verdi her hamile kaldgnda mudkayı hep taktı cıkarmadı sukur iki tane saglıklı evlatları oldu cnm sende o zaman muskayı hiç çıkarma hamile oldugunda cnm

Back