- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Ay acaba yerlesme kanamasimiki canim kan tahlili yaptir bence hem Allah korusun riskli bi durum olcak olursa erken mudahale olmus olurSizce bu nedir ? Dun pembemsi bir lekeydi bugün kahverengiye dönüstü ve tamamen azaldı.
Daha adetime 1hafta var ilk kez başıma böyle birşey geliyor.
Ya bende öyle düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum açıkçası .Ay acaba yerlesme kanamasimiki canim kan tahlili yaptir bence hem Allah korusun riskli bi durum olcak olursa erken mudahale olmus olur
İnsallah yapacakmisin testYa bende öyle düşünüyorum ama umutlanmak istemiyorum açıkçası .
3senedir istiyoruz bebek inşallah bir mucize olmuşturr
Bilmiyorum ki canım yaİnsallah yapacakmisin test
Bence birkac gun sonra test yap varsa bebidin bi kac gun fazladan sevinmis olursunBilmiyorum ki canım ya
Öyle yapiyim en iyi inşallah vardır teşekkür ederim canımBence birkac gun sonra test yap varsa bebidin bi kac gun fazladan sevinmis olursun
Canim tebrik ederim rabbim tamamina erdirdin idrar testi yapmismiydiniz acabaCanım yerleşme kanaması olabilir. Benimde adete bir hafta kala inanılmaz bir bel ağrım olmuştu. Adete 5 gün kalada peçeteye sildiğimde pembe bir kan geldi. Ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitifti :). Seninde inşallah gönlünden geçen olsun.
Evet canım adete beş gün kala o pembe kanı görünce normal gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktıCanim tebrik ederim rabbim tamamina erdirdin idrar testi yapmismiydiniz acaba
Ay ne guzel benim de bazi belirtilerim.var batim 13 subat testtr cikarmi acaba ya keske ciksaEvet canım adete beş gün kala o pembe kanı görünce normal gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı
Çıkabilir canım ama bir iki gün daha beklersen daha kesin olurAy ne guzel benim de bazi belirtilerim.var batim 13 subat testtr cikarmi acaba ya keske ciksa
Evet aslinda adet gununu bile beklesem olur bu ilk suphe oldugum ay degil hayirlisi hakkimizdaÇıkabilir canım ama bir iki gün daha beklersen daha kesin olur
Canım benimde adet günüm 14 subat. Yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum inşallah ikimizde hamileyizdiirEvet aslinda adet gununu bile beklesem olur bu ilk suphe oldugum ay degil hayirlisi hakkimizda
Canım rabbim bebeğini bağışlasın inşallah .. benim durumum da seninki gibidir insallahh yaCanım yerleşme kanaması olabilir. Benimde adete bir hafta kala inanılmaz bir bel ağrım olmuştu. Adete 5 gün kalada peçeteye sildiğimde pembe bir kan geldi. Ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitifti :). Seninde inşallah gönlünden geçen olsun.
Ya yapacakmisin ay heycan yaptim benim bugun yine midem bulandi ve kasik agrim oldu.cok su icmeme ragmen idrarimda tortular var idrar yolu enfeksiyonj degildir insallah canim yaCanım benimde adet günüm 14 subat. Yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum inşallah ikimizde hamileyizdiir
İnşallah hamileliktendir canım ya . Sen ne kadar süredir istiyorsunYa yapacakmisin ay heycan yaptim benim bugun yine midem bulandi ve kasik agrim oldu.cok su icmeme ragmen idrarimda tortular var idrar yolu enfeksiyonj degildir insallah canim ya
İki yil olacak canim uc yildir evliyim.esimde sperm eksikligi var ilac kullandi deniyoruz insallah olur artik hayirlisiylaİnşallah hamileliktendir canım ya . Sen ne kadar süredir istiyorsun
Amin canım bende 3yildir evliyim ve 3yildir istiyorum.İki yil olacak canim uc yildir evliyim.esimde sperm eksikligi var ilac kullandi deniyoruz insallah olur artik hayirlisiyla
Sogan kurunu denedin mi canim.genelde olumlu sonuclar almislar.esime de yesirmedigim.sey kalmadi keci boynuzu pekmezi badem.ceviz findik bitter cikolata muz bir de a101 de macun var onu yiyor bir kasik a101 de 11 vitamin icerikli meyve suyu turk kahvesi muz hergun bunlardan yidiriyorum canim insallah sifa olurAmin canım bende 3yildir evliyim ve 3yildir istiyorum.
Bizde görünürde bir sıkıntı yok ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?