• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1hafta kala lekelenme

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Sizce bu nedir ? Dun pembemsi bir lekeydi bugün kahverengiye dönüstü ve tamamen azaldı.
Daha adetime 1hafta var ilk kez başıma böyle birşey geliyor.

Canım yerleşme kanaması olabilir. Benimde adete bir hafta kala inanılmaz bir bel ağrım olmuştu. Adete 5 gün kalada peçeteye sildiğimde pembe bir kan geldi. Ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitifti :). Seninde inşallah gönlünden geçen olsun.

Canım yerleşme kanaması olabilir. Benimde adete bir hafta kala inanılmaz bir bel ağrım olmuştu. Adete 5 gün kalada peçeteye sildiğimde pembe bir kan geldi. Ertesi gün kan verdim ve sonuç pozitifti :). Seninde inşallah gönlünden geçen olsun.
Canim tebrik ederim rabbim tamamina erdirdin idrar testi yapmismiydiniz acaba

Canım rabbim bebeğini bağışlasın inşallah .. benim durumum da seninki gibidir insallahh ya

Amin canım bende 3yildir evliyim ve 3yildir istiyorum.
Bizde görünürde bir sıkıntı yok ama olmuyo
Sogan kurunu denedin mi canim.genelde olumlu sonuclar almislar.esime de yesirmedigim.sey kalmadi keci boynuzu pekmezi badem.ceviz findik bitter cikolata muz bir de a101 de macun var onu yiyor bir kasik a101 de 11 vitamin icerikli meyve suyu turk kahvesi muz hergun bunlardan yidiriyorum canim insallah sifa olur

Back