Mrb.kizlarr adetime 9 gun kaldi normalde adet duzensizligim var ama klomen kullandim adetin 10,gunu iki yumos vardi biri 18.mm biride 17.mm di catlatma ignesi kullanamadim bazi nedenlerden dolayi . simdi adetimi bekliyorum bugun adetimin 22.gunu adetin 17.gununden beri goguslerim asiri sisti ve cok agrisi var degemiyorum bile o derece . belirtiler erken ama sag kasikda hafif agri ve sag bacagimda agri var sanki bacagimi biseyle cekiyorlar . hadi bakalim sizde yazin hamis olmayi isteyenler insallah Rabbim bu mubarek gunlerde duamizi kabul eder insallah hepimiz hamis kalabiliriz
Ama canım bende şööle bişiide var sanırım bu ay yumurtlama olmadı hiç akıntım yok.ovulasyon testi yapıyorum çizgide yok.bir tek 14. günü testte bir saat sonra çift çizgi gördüm sanırım oda heçerli değil.ilk 10 dk diyorlar iifff böyle işte.
Bende o testi hic anlamiyorum canim hic yapmadim doktora gittigim icin o bana yumurtlama gununu filan soyluyor mesela ben diyelim o ay yumurtlayamadim bana sokturucu veriyor
Bende o testi hic anlamiyorum canim hic yapmadim doktora gittigim icin o bana yumurtlama gununu filan soyluyor mesela ben diyelim o ay yumurtlayamadim bana sokturucu veriyor
Olsun canim illa belirtisi olan hamile diye bisey yokki niye uzuluyosun belkide hamilesin ne guzel 3 gunun kalmis. 10 gundur nerdeyse goguslerim.sis elleyemiyorum bu kadar acinin ustune adet olmakda hic iyi degil.inanki