Ola bilir .yumurtlama günüden 6-7 gün sonra olduysa ola bilirHanımlar merhaba benimde adetimin bugün 18. Günü telefonumda olan programa göre adetime 10 gün var geçen ay tüp bebek tedavisinden sonucum negatif çıkmıştı bu ay lenfosit aşısına başlamıştık doktor hamile kalabilirsin dikkat et demişti bizde afedersiniz ilişki sürecimize dikkat ediyoruz ama bugün iç çamaşırım da pıhtılı akıntılı gibi kahverengi bir leke oluşmuş görünce şok oldum sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa henüz erken mi bu konuda bilgisi olan var mı. Çünkü bu kadar erken adet olamam olmadım da hiç. Sizce lekenin sebebi nedir lütfen yardımcı olur musunuz Yumurtlama kanamasını da ilk defa duydum ve hiç lekelenmeli de yumurtlamamıştım genelde yoğun akıntım olurdu p günleri de değerlendirdik birde programa göre yumurtlamam döngünün 13. Günü oldu zaten bu süreçte akıntım da yoğundu. Umarım anlatabilmişimdir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 10 gün kala yerleşme kanamsı olurmu?
- Konu Sahibi Elvisss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
- 23
Yerleşme mi olabilir sizceOla bilir .yumurtlama günüden 6-7 gün sonra olduysa ola bilir
Bende ovulasyondan sonrakı 7 ci gün böyle akıntı gelmişdi pembemsi.Bir de tam adet günümde koyu kahverengi akıntı oldu bir gün az az.Yerleşme mi olabilir sizce
Bir de sizde yumurtlama akıntısı gibi akıntı varmı?Yerleşme mi olabilir sizce
- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
- 23
Ben iki adet arasında hiç leke görmedim bu zamana kadar sadece tüp bebek aşamasında görmüştüm ama onun zamanını bilemiyorsun tabi yumurtlama felan ilaçlarla istenilen gün olduğu için oda düşük oldu. ZatenBende ovulasyondan sonrakı 7 ci gün böyle akıntı gelmişdi pembemsi.Bir de tam adet günümde koyu kahverengi akıntı oldu bir gün az az.
telefonumdaki uygulamaya göre ovğlasyon zamanında akıntım oldu geneldede yumurtlamam zaten yoğun bir akıntıyla oluyor bu sadece günde bir kere iç çamaşırıma leke şeklinde kirletiyor ıslaklığı hissedince akıntımı diyorum ama bakıyorum lekelenmişim o yüzden bu leke konusunda hiç tecrübem yok ister istemez telaşlanıyorum 2 gündür sol kasıpım da da ağrı olmaya başladı birde gündüz acayip uyku halindeydim hayır olsun inşallah sonucu da gebelik olmasada ki inşallah gebeliktir ama inşallah kist felan değildir umudum o yöndeBir de sizde yumurtlama akıntısı gibi akıntı varmı?
İnşallah hamilesindir.Ama ben şuan kanamya birlikte akıntın varmı ? Onu sormuşdum.Ara kanama adeta ovulasyon günü olur.Ben de yaşadım bir iki defa.Ama ovulasyon olduktan tam 6 ya 7 gün sonra bir daha kanama ve akıntı olmuşsa muhtamelen gebeliktir.ilişkiden ya döllenmeden 6 gün sonra yerleşmeye başlıyor bebek.Ondan önce kanama olması mümükün deyil.Yani en erken döllenmeden 6 gün sonra ola bilirBen iki adet arasında hiç leke görmedim bu zamana kadar sadece tüp bebek aşamasında görmüştüm ama onun zamanını bilemiyorsun tabi yumurtlama felan ilaçlarla istenilen gün olduğu için oda düşük oldu. Zaten
telefonumdaki uygulamaya göre ovğlasyon zamanında akıntım oldu geneldede yumurtlamam zaten yoğun bir akıntıyla oluyor bu sadece günde bir kere iç çamaşırıma leke şeklinde kirletiyor ıslaklığı hissedince akıntımı diyorum ama bakıyorum lekelenmişim o yüzden bu leke konusunda hiç tecrübem yok ister istemez telaşlanıyorum 2 gündür sol kasıpım da da ağrı olmaya başladı birde gündüz acayip uyku halindeydim hayır olsun inşallah sonucu da gebelik olmasada ki inşallah gebeliktir ama inşallah kist felan değildir umudum o yönde
- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
- 23
Benim ovülasyondan sonraki 6. Günüm yani bugün . Akıntım sadece ilk gün lekelenmeye gelmişti şuan sadece leke görüyorum. Bende yaşadım demişsin ya seninki neydi gebelik mi oluştuİnşallah hamilesindir.Ama ben şuan kanamya birlikte akıntın varmı ? Onu sormuşdum.Ara kanama adeta ovulasyon günü olur.Ben de yaşadım bir iki defa.Ama ovulasyon olduktan tam 6 ya 7 gün sonra bir daha kanama ve akıntı olmuşsa muhtamelen gebeliktir.ilişkiden ya döllenmeden 6 gün sonra yerleşmeye başlıyor bebek.Ondan önce kanama olması mümükün deyil.Yani en erken döllenmeden 6 gün sonra ola bilir
Benim ovülasyondan sonraki 6. Günüm yani bugün . Akıntım sadece ilk gün lekelenmeye gelmişti şuan sadece leke görüyorum
- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
- 23
Yani pembe kahverengi arası bu arada yoğun değil ama az bir akıntıyla leke daha çok yani akıntıya göre günde sadece bir kere gördüğüm 3 4 damla kadar bir lekeSakıncası yoksa lekeni tarif edermisiniz?
Yerleşmeye benziyir akıntınız.İnşallah ki yerleşmedir.1 hafta sonra gebelik testi yapın varsa çıkarYani pembe kahverengi arası bu arada yoğun değil ama az bir akıntıyla leke daha çok yani akıntıya göre günde sadece bir kere gördüğüm 3 4 damla kadar bir leke
- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
- 23
İnşallah canım ya içime su serpen ikinci kişisin bir arkadaş daha vardı oda adete 10 gün kala lekelenmişti ve hamileymiş inşallah darısı benim başıma ve isteyen herkese nasip etsin rabbimYerleşmeye benziyir akıntınız.İnşallah ki yerleşmedir.1 hafta sonra gebelik testi yapın varsa çıkar