• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 10 gün kala test

keddyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
15
2
1
23
Kızlar adete 10 gün kala gebelik testi yapılırsa ve hamilelik varsa çıkar mı biliyorum gününü beklemem gerektiğini ama biraz sabırsızım yapmalı mıyım

Kızlar adete 10 gün kala gebelik testi yapılırsa ve hamilelik varsa çıkar mı biliyorum gününü beklemem gerektiğini ama biraz sabırsızım yapmalı mıyım
Yumurtlama gününden kaç gün geçtiğini biliyor musun ?

Asla çıkmaz çok çok erken daha. Kanda bile çıkmaz şuan regle en fazla 2-3 gün kala test yap veya kan ver çok erken yaptırsan ve negatifi görsen umudun kırılır gerek yok

Asla çıkmaz çok çok erken daha. Kanda bile çıkmaz şuan regle en fazla 2-3 gün kala test yap veya kan ver çok erken yaptırsan ve negatifi görsen umudun kırılır gerek yok
Ya şundan dolayı merak ettim varsa oruç tutarsam zararı olur mu bilmeden tam oruç zamanına denk geliyo adetim 7 si adet günüm mesela Ramazan girmeden açaba gözükür mü sonuç diye
Çıkmaz canm kanda bile çıkmaz 5 gün daha bekle
2 3 gün kala çıkar mı

Uygulamaya göre baktım evet ama adetin 14. Günü de 20 siydi doğrudur herhalde
Uygulama asla bilmiyor ya gün aşırı değerlendirme olacak ya doktor takibi ya da ovulasyon testi en iyi yolu gösterecektir kaç günde regli oluyorsunuz düzenli mi

Uygulama asla bilmiyor ya gün aşırı değerlendirme olacak ya doktor takibi ya da ovulasyon testi en iyi yolu gösterecektir kaç günde regli oluyorsunuz düzenli mi
Evet düzenli oluyorum ama işte asıl mesele Ramazan’a denk gelmesi napsam bilmiyorum

Back