- 24 Ocak 2020
- 119
- 86
- 18
- 31
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
Doğrudur belkide dediğiniz gibi olabilir. Ama eltim de ilk denemesinde korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmıştı. Nasip işi tabi ki..Canım ben de eşimle 2 yıl doğal korunduk ancak çocuk düşünmeye başladığımızdan beri o düzenli adetimin yerini düzensiz adetler aldı ama bunda psikolojikmen etkileniyormuş vücut bide vücut erkekten gelen yabancı maddeye alışık olmadığı için dengesi şaşıyomuş bunlar olabilecek şeyler ben çevremde hiç korunmayı bıraktığı gibi hamile kalanı görmedim
Doğrudur belkide dediğiniz gibi olabilir. Ama eltim de ilk denemesinde korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmıştı. Nasip işi tabi ki..
İnşallah teşekkür ederimTabiki inşallah hamişsinizdir
Bende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım . Benimde adete yakın şiddetli kasık ağrılarım olmuştu özellikle sağ kasığım. Dediğiniz gibi akıntım da olmuştu . Sonra hamile olduğumu öğrendim. Hala kasık ağrılarım var her an adet olcakmışım gibi . İnşallah siz de hamilesinizdirDoğrudur belkide dediğiniz gibi olabilir. Ama eltim de ilk denemesinde korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmıştı. Nasip işi tabi ki..
Gunun gecince mi ogrendin canimBende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım . Benimde adete yakın şiddetli kasık ağrılarım olmuştu özellikle sağ kasığım. Dediğiniz gibi akıntım da olmuştu . Sonra hamile olduğumu öğrendim. Hala kasık ağrılarım var her an adet olcakmışım gibi . İnşallah siz de hamilesinizdir
Yazdıklarınız yüzümde çok güzel bir tebessüme sebep oldu.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimBende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım . Benimde adete yakın şiddetli kasık ağrılarım olmuştu özellikle sağ kasığım. Dediğiniz gibi akıntım da olmuştu . Sonra hamile olduğumu öğrendim. Hala kasık ağrılarım var her an adet olcakmışım gibi . İnşallah siz de hamilesinizdir
Vallahi ne kadar zormuş bu beklemek sürekli siteden belirtileri yorumları okumaktan uykusuz kaldımBenim de 8 gunum var beklemedeyim sacilarla
evet canım bende adet düzensizliği olduğu için hemen hamile olabileceğimi düşünmedim. Bi de her an olcakmışım gibi sancılarım vardı . O yüzden gecikince öğrendim, inşallah sen de hamilesindirGunun gecince mi ogrendin canim
Sorma ya okumaktan midem bulandi artik sabahliyorumVallahi ne kadar zormuş bu beklemek sürekli siteden belirtileri yorumları okumaktan uykusuz kaldım
İnşallah canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsinYazdıklarınız yüzümde çok güzel bir tebessüme sebep oldu.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimDarısı başıma çok teşekkür ederim gerçekten❤
Allah razi olsun canim benimevet canım bende adet düzensizliği olduğu için hemen hamile olabileceğimi düşünmedim. Bi de her an olcakmışım gibi sancılarım vardı . O yüzden gecikince öğrendim, inşallah sen de hamilesindir ❤
Evet günümüzün geçmesi lazım aslında ama sitede adete 3-4 gün kala test yapıp öğrenenleri de okuyunca insan bi hevesleniyor gidip alsammı diyeSorma ya okumaktan midem bulandi artik sabahliyorumbu stres bizi mahvedecek yarin test yapsam mi diyorum ama cok erken beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?