Gebeliğe Hazırlık Adete 10 gün kala kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar bu ay telefonuma indirdiğim programla yumurtlama günümü hesapladım normalde 26-27 günde bir adet oluyorum. Ancak geçen ay adetim 5 gün gecikmişti(korunduğum halde) bu yumurtlama gününü etkiler mi yoksa normaldeki adet döngümüze göre mi hesaplıyoruz? Bu ay hesapladığım tarihlere yakın başladık denemeye. Adetime 10 gün var ve inanılmaz kasık ve bel ağrısı çekiyorum normalde asla adetten önce ağrı çeken biri değilim. Ara sıra da beyaz bir akıntı geliyor krem gibi hiç böyle akıntımda olmamıştı. Şüphelenmeli miyim yoksa psikolojik mi gerçekten meraktan çatlıyorum. İlk denememiz 6 aylık evliyim. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce?

Canım ben de eşimle 2 yıl doğal korunduk ancak çocuk düşünmeye başladığımızdan beri o düzenli adetimin yerini düzensiz adetler aldı ama bunda psikolojikmen etkileniyormuş vücut bide vücut erkekten gelen yabancı maddeye alışık olmadığı için dengesi şaşıyomuş bunlar olabilecek şeyler ben çevremde hiç korunmayı bıraktığı gibi hamile kalanı görmedim

Doğrudur belkide dediğiniz gibi olabilir. Ama eltim de ilk denemesinde korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmıştı. Nasip işi tabi ki..

Doğrudur belkide dediğiniz gibi olabilir. Ama eltim de ilk denemesinde korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmıştı. Nasip işi tabi ki..
Bende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım . Benimde adete yakın şiddetli kasık ağrılarım olmuştu özellikle sağ kasığım. Dediğiniz gibi akıntım da olmuştu . Sonra hamile olduğumu öğrendim. Hala kasık ağrılarım var her an adet olcakmışım gibi . İnşallah siz de hamilesinizdir

Gunun gecince mi ogrendin canim

Yazdıklarınız yüzümde çok güzel bir tebessüme sebep oldu.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim Darısı başıma çok teşekkür ederim gerçekten

Yazdıklarınız yüzümde çok güzel bir tebessüme sebep oldu.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim Darısı başıma çok teşekkür ederim gerçekten❤
İnşallah canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sorma ya okumaktan midem bulandi artik sabahliyorum bu stres bizi mahvedecek yarin test yapsam mi diyorum ama cok erken beee
Evet günümüzün geçmesi lazım aslında ama sitede adete 3-4 gün kala test yapıp öğrenenleri de okuyunca insan bi hevesleniyor gidip alsammı diye biraz daha bekleyelim bence inşallah hayırlı sonuçları alırız bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…