• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adete 10 gun kala adet sancisi gibi sancim basladi yardim??

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
esimle yumurtlama gunumde birlikte olduk. yumurtlama gunum bittkten iki gun sonra goguslerime bastirinca agridigini hissettm.normalde.adet gunume yakin agrirdi.adetime 10 gun vardi sanki adet olcakmisim gibi sanci gelip gelip gidiyordu.su an bir hafta var adetime hala sancim var ozellikkle gece cok sancilandim.dun surekli cis hissim vardi bugun yok.gogusum de hafif sizilar var . ne diyorsunuz bunlar belirtimi.adetim gecerse test yaparim zatende
belki erken belirti filandir diye sorim dedm

bu ne ya kimse cvp vermiyor.niye varki. bu forum.o zmn .yardimlasmak bilinclenmek icin dglmi

bu ne ya kimse cvp vermiyor.niye varki. bu forum.o zmn .yardimlasmak bilinclenmek icin dglmi
Bu belirtiler hamilelikten de olabilir.ama olmayadabilir.inşallah istiyosan hamilesindir.benim belirtim olmamıştı hiç. 5 gün kala öğrendim sonra da belirtiler başladı. O da gece sıcak basması ve akinti

Bu belirtiler hamilelikten de olabilir.ama olmayadabilir.inşallah istiyosan hamilesindir.benim belirtim olmamıştı hiç. 5 gün kala öğrendim sonra da belirtiler başladı. O da gece sıcak basması ve akinti
uykum geliyor ara ara. sicak basiyor sancim var kasiklarmda.ama akintim yok iste.bakalim neden :(

Slm kızlar benimde adete 1hadta bar
Yunurtlama gününün değerlendirdik bu ay
Bugun önce kahve sonra pembe içinde damar gibi Bi alıntı oldu
Hafif kramp vR regl olacak gibi
Nedir bu yerleşme kanaması mı
İlki düşük olmuştu Şimdi korkuyorume

Back