ADETE 1 HAFTA KALA ?

deniz0209

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
224
62
24
KIZLAR ADETE 1 HAFTA VAR AMA ADET OLACAKMIŞIM GİBİ AĞRIM VAR KASIKLARIMIN ORTASINDA GÖĞÜS UÇLARIMDA AĞRI VAR BAŞKA BELİRTİM YOK YUMURTLAMAYI GÖRDÜM DEĞERLENDİRDİM YUMURTALAMADAN SONRA ÖNCE SOL KASIKTA OLAN AĞRI SONRA SAĞA YAYILIP DURMUŞTU GÖĞÜS UCU AĞRISI YUMURTLAMADAN BERİ DEVAM EDİYOR HAMİLE ARKADAŞLARIM REGLE 1 HAFTA KALA NE GİBİ BELİRTİLERİNİZ VARDI Bİ KONUŞALIM 🫶

1 hafta kala biraz erken ama test yapmadan öğrenmek zor adete çok benziyo belirtiler adet geçmesini bekle başka çare yok

İnşallah gebeliktir ya 2 yıl olucak artık bezdim cidden beklemekten boşa düşmekten
Hayırlısı olsun biz 6 yila adım attık nasip alta yatan nedeni bulmak lazım yoksa boşa kürek cekmek gibi bişey sadece sen değil eşin de bakılmalı eğer bakılmadıysa çok önemli

Bakıldı hepsi normal ama olmuyor
2 yıl denediyseniz herşey normalse çatlatma iğneleriyle tedavi başlar ve aşılamaya kadar gidebilirsiniz en en en son aşama tüp bebek ama bence stresste çok etki ediyo ilişki sıklığı önemli yumurtlamayı takip edip yakalamak lazım zaten her ay yumurtlama olmuyor çoğu kadında

2 yıl denediyseniz herşey normalse çatlatma iğneleriyle tedavi başlar ve aşılamaya kadar gidebilirsiniz en en en son aşama tüp bebek ama bence stresste çok etki ediyo ilişki sıklığı önemli yumurtlamayı takip edip yakalamak lazım zaten her ay yumurtlama olmuyor çoğu kadında
adetlerim düzenli ilişki sıklığını takip ediyoruz yumurtlamada keza aynı şekilde ama doktorumuz normal olacağına inanıyorum diyor

adetlerim düzenli ilişki sıklığını takip ediyoruz yumurtlamada keza aynı şekilde ama doktorumuz normal olacağına inanıyorum diyor
Ozaman akışa bırakın cocuk odaklı olunca beden stresse giriyo ve beyin izin vermiyo gerçekten flört ediyomuş gibi yeni evliymiş gibi olun inşallah olucaktır belkide hamilesin bilemeyiz🙏🏼 allahtan umut kesilmez

Ozaman akışa bırakın cocuk odaklı olunca beden stresse giriyo ve beyin izin vermiyo gerçekten flört ediyomuş gibi yeni evliymiş gibi olun inşallah olucaktır belkide hamilesin bilemeyiz🙏🏼 allahtan umut kesilmez
Çok haklısın ama işte adet tarihi yaklaştıkça belki bu sefer demeden duramıyor insan ama bu ayda inşallah vardır yoksa öbür ay salıcam artık en azından salmaya çalışıcam

X