• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala sarıya yakın sümüksü akıntı ne anlama geliyo????

burcuvaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
238
96
18
37
Kızlar mrb hepinize. Bu ay denememizin 6. Ayı ve bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim. Adetimin 14. günü pozitifi gördüm ve o 3 günü değerlendirdik. Aralıklarla sadece tuvalette peçeteye gelen sarımsı sümüksü bir akıntı geliyo. Bugün de geliyo ve kasık bel ve bacak ağrım var. Bat a 1 hafta var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Hamilelikte akıntı beyaz oluyo diyolar ama gene araştır sen.sarı akıntı üşütme enfeksiyon varsa derler

Canım aynısı bende de mevcut kokusuz cıvık sarı akıntı. Hamilelik belirtisi olabiliyor, koku ve kaşıntı da varsa enfeksiyon.

Ben test yaptım NEGATİF inş senin olumlu olur

Canım aynısı bende de mevcut kokusuz cıvık sarı akıntı. Hamilelik belirtisi olabiliyor, koku ve kaşıntı da varsa enfeksiyon.

Ben test yaptım NEGATİF inş senin olumlu olur
Canım kaşıntı da yok koku da yok. Sürekli de değil arada oluyo afedersin tuvalete gidince peçeteye geliyo. Bat da ayın 14 ü bekliyorum. Senin bat ne zaman? İlk hamileliğin mi olucak?

Canım kaşıntı da yok koku da yok. Sürekli de değil arada oluyo afedersin tuvalete gidince peçeteye geliyo. Bat da ayın 14 ü bekliyorum. Senin bat ne zaman? İlk hamileliğin mi olucak?
Aynen canım bizzat aynısını yaşıyorum, bende merak ediyordum bu ne diye senin konunu gördüm. Benim geçti canım ama negatif, olsaydı ilk olacaktı ama nasip değilmiş. Sen test yapsan belki çıkar

İ
Aynen canım bizzat aynısını yaşıyorum, bende merak ediyordum bu ne diye senin konunu gördüm. Benim geçti canım ama negatif, olsaydı ilk olacaktı ama nasip değilmiş. Sen test yapsan belki çıkar
İki gündür ilk idrarla yapıyorum ama negatif malesef. Batı bekliyorum

Back