adete 1 hafta kala kanama

Teşekkürler ben bi doktora gidecem kayma ihtimali için nolur nolmaz 4. Ye hazır Değilim

İyi akşamlar arkadaşlar Benim gecen ay adet tarihim 28 eylüldü esimle Bebek
İcin bu ayın 8 inden 16 sına kadar 2 gün ara ile birlikte olduk. Bu ayın 21 inde yani adetimden 5 gün önce kanamam oldu pembe ve 1gün boyunca yorgun oldu ve bugünde sızıntı şeklinde arada bir geliyor test yaptık ama çok erken sanırım. Negatif çıktı bana lütfen yardımcı olun yerleştirme kanaması mı bu yoksa adet mi oldm sıtresten... Kasıklarımdada aşırı Ağrı'm oluyordu sımdı bırak hafıfledi kanama azalınca. Hamile olma olasılığım var mı acaba

Yerleşme kanamasıda olabilir hamile kalıp düşürmüşte olabilirsin Bi nabız say kaç çıkacak 85 ve üstü çıkarsa hamile olma olasılığın var

94 çıktıda bisi dikçem zaten normal insanlarda nabız 60 ikna 100 arası olması gerekmiyormu

Adetime daha 3 gün var gittim bugün doktor a beta 5,3 çıktı gebelik yok dedi ama daha yerleşme kanamam da bitmedi benim... Sen nabzını adet gecikince mi ölçtün cnm

Cnm Bu arada allah nalı babalı büyütsün kızını Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…