konuyu h. belirtilerine actim ama burasi daha uygun sanirim...
herkese merhaba,
adetimin 17. gunundeyim. 12-13-14. gunlerde yumurtlama belirtilerim
vardi. gun asiri birliktelik oldu. bugun sabahtan beri bacagima vuran kasik agrisi ve bel agrisi vardi. ogleden
sonra pembe lekem oldu. simdi de
akinti kirmizimsi oldu.
cok canim sıkıldı. ne oldugunu anlayamadim ama feci endise geldi.
yerlesme kanamasi desem, renk koyulasti, adete 10 gun kadar var. adet desem olamaz.. ne olabilir acaba bu????
bilen birileri yorum yaparsa sevinirim arkadaslar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende çok araştırıyorum bu türk konuları bende aynı durum ıcındeyım benımde kahverengı leke geldı araştırdım yerleşme kanaması olabılıyormus ama kesın bsey bılmıyorum.bende yarın hastaneye gidip kan tahlılı vercem inşallah Rabbim yüzümüzü gülrür hayırlısıyla
evet k.rengi olunca yerlesme kanamasi diyolar. benimki pembeydi, sonra peceteye (cok ozur dileyerek soyluyorum) kirmizi kan geldi. ne oldugunu anlayamadim hic...
sizin adetiniz gecti mi? insallah hayirli
haberler alirsiniz...
inşallah birlikte alırız canım benım :) benim adetime 2 gun kaldı ama dayanamayıp yarın gıdıcem yarın gdersem zaten 1 gun kalmıs oluyor bırde ustune görme denen şey olur anlamam o yuzden tedbırlı olmak için :) adetınıze 10 gun varsa bırazda bekleyın derım bılıyorum sabırsız oluyor ınsan merak edıyor bırazdaha beklemelısın ama 5 gun kala gıdersen kanda cıkma ıhtımalı var
evet k.rengi olunca yerlesme kanamasi diyolar. benimki pembeydi, sonra peceteye (cok ozur dileyerek soyluyorum) kirmizi kan geldi. ne oldugunu anlayamadim hic...
haberler alirsiniz...
Yerlesme kanamasi kahverengi olmuyor bildigim kadariyla.cunku benim adet gunume 1 hafta kala kipkirmizi kanamam oldu.aa dedim erken oluyorum bu ay.bir daha olmadim.sonuc kuzum kollarimda 4 aylik olucak nasipse:) hayirli haberler verin insallah
haberler alirsiniz...
inşallah birlikte alırız canım benım :) benim adetime 2 gun kaldı ama dayanamayıp yarın gıdıcem yarın gdersem zaten 1 gun kalmıs oluyor bırde ustune görme denen şey olur anlamam o yuzden tedbırlı olmak için :) adetınıze 10 gun varsa bırazda bekleyın derım bılıyorum sabırsız oluyor ınsan merak edıyor bırazdaha beklemelısın ama 5 gun kala gıdersen kanda cıkma ıhtımalı var
insallah insallah:)) sizin baya az kalmis evde test yapsaniz da cikabilir ama sabretmek en iyisi sanirim.. yok yok beklemem lazim biliyorum mecburum. hayal kirikligi yasamak istemem.. 5 gun kala cikar mi acaba.. ay hayirlisi hakkimizda insallah yaa...:)
Allahim... ne guzel yazmissiniz nasil
iyi geldi bana anlatamam... benim yaklasik 10 gunum var, adet agrisi gibi karin agrisi, bel, kasik ve bacak agrisi var. bilemedim gercekten kirmizi gorunce cok moralim bozuldu.. sizin kanamaniz uzun mu surdu ne sekildeydi acaba ogrenebilir miyim:)
Tabi ogrenebilirsiniz:)
1 gun e yakin surdu.ilk bende pecete de gordum.kipkirmiziydi.sonrasinda dehset meme agrisi cekmeye basladim.belim kasiklarim agriyordu. Bugun yarin olurum derken cift cizgiyi gordum.adetime 4 gun kala.
Hayirlisi neyse o olsun hakkinizda. İnsallah tez zamanda dolar kucaginiz.
valla oyle moralim bozuktu ki, inanin ilac gibi geldi yazdiklariniz... yani bilemiyorum tabi ne olur ama cok istiyoruz esimle, Allahim insallah olur insallah.. amin, cok tesekkur ederim, biraz hafifledi icimdeki sıkıntı valla...
insallah guzel haberlerimizi de vermek nasip olur burdan....:)
bu arada unuttum yazmayi Allah bagislasin kuzunuzu:)
Sunu sakin unutmayin ne kadar cok takarsaniz o kadar olmaz bebeginiz hersey beyinde bitiyor.benim yillarca olmadi sirf kafam dolu diye.her bebegim i antideprasan a borcluyum:) bebegi takmiyordum baska sorunlarim vardi ama hormonlarimi cok etkiliyordu. Rabbim neylerse guzel eyler.vakti zamani gelmis antidepresan vesile oldu bana. 2 kizimida cok isteyerek dogurdum. Ben sezonu kapattim darisi sizlere artik:) ne kadardir korunmuyorsunuz?
softlinen arkadasim bahsettigin seyler bildigim kadariyla yerlesme kanamasina benziyor. biraz sabredip adet gununuzde test yaparsiniz o zaman asagi yukari belli olur heralde
bu arada ben dr.umu aradim 2. kez yumurtluyo olabilirmisim, ondan dolayi olabilir dedi. bakalim hayirlisi artik..
Hayırlısı olsun bakalım bende bir kaç gün daha bekleyip test yapacağım. İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerimizi alırız canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende yok bişey. gerçekten 2. kez yumurtladım sanırım. sabret adetin geçince test yaparsın canım.Bu yazıları yazan arkadaşlar sonlarınız ne oldu bendenaynı durumdayım ama bende spiral var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?