adete 1 hafta kala kanama

krc05

everything is ok:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.270
1.219
133
konuyu h. belirtilerine actim ama burasi daha uygun sanirim...
herkese merhaba,
adetimin 17. gunundeyim. 12-13-14. gunlerde yumurtlama belirtilerim
vardi. gun asiri birliktelik oldu. bugun sabahtan beri bacagima vuran kasik agrisi ve bel agrisi vardi. ogleden
sonra pembe lekem oldu. simdi de
akinti kirmizimsi oldu.
cok canim sıkıldı. ne oldugunu anlayamadim ama feci endise geldi.
yerlesme kanamasi desem, renk koyulasti, adete 10 gun kadar var. adet desem olamaz.. ne olabilir acaba bu????
bilen birileri yorum yaparsa sevinirim arkadaslar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çok araştırıyorum bu tür konuları bende aynı durum ıcındeyım benımde kahverengı leke geldı araştırdım yerleşme kanaması olabılıyormus ama kesın bsey bılmıyorum.bende yarın hastaneye gidip kan tahlılı vercem inşallah Rabbim yüzümüzü gülrür hayırlısıyla

Son düzenleme:

evet k.rengi olunca yerlesme kanamasi diyolar. benimki pembeydi, sonra peceteye (cok ozur dileyerek soyluyorum) kirmizi kan geldi. ne oldugunu anlayamadim hic...
sizin adetiniz gecti mi? insallah hayirli
haberler alirsiniz...

Son düzenleme:

Yerlesme kanamasi kahverengi olmuyor bildigim kadariyla.cunku benim adet gunume 1 hafta kala kipkirmizi kanamam oldu.aa dedim erken oluyorum bu ay.bir daha olmadim.sonuc kuzum kollarimda 4 aylik olucak nasipse:) hayirli haberler verin insallah

Yerlesme kanamasi kahverengi olmuyor bildigim kadariyla.cunku benim adet gunume 1 hafta kala kipkirmizi kanamam oldu.aa dedim erken oluyorum bu ay.bir daha olmadim.sonuc kuzum kollarimda 4 aylik olucak nasipse:) hayirli haberler verin insallah

Allahim... ne guzel yazmissiniz nasil
iyi geldi bana anlatamam... benim yaklasik 10 gunum var, adet agrisi gibi karin agrisi, bel, kasik ve bacak agrisi var. bilemedim gercekten kirmizi gorunce cok moralim bozuldu.. sizin kanamaniz uzun mu surdu ne sekildeydi acaba ogrenebilir miyim:)

Tabi ogrenebilirsiniz:)
1 gun e yakin surdu.ilk bende pecete de gordum.kipkirmiziydi.sonrasinda dehset meme agrisi cekmeye basladim.belim kasiklarim agriyordu. Bugun yarin olurum derken cift cizgiyi gordum.adetime 4 gun kala.
Hayirlisi neyse o olsun hakkinizda. İnsallah tez zamanda dolar kucaginiz.

valla oyle moralim bozuktu ki, inanin ilac gibi geldi yazdiklariniz... yani bilemiyorum tabi ne olur ama cok istiyoruz esimle, Allahim insallah olur insallah.. amin, cok tesekkur ederim, biraz hafifledi icimdeki sıkıntı valla...
insallah guzel haberlerimizi de vermek nasip olur burdan....:)
bu arada unuttum yazmayi Allah bagislasin kuzunuzu:)

Son düzenleme:

Sunu sakin unutmayin ne kadar cok takarsaniz o kadar olmaz bebeginiz hersey beyinde bitiyor.benim yillarca olmadi sirf kafam dolu diye.her bebegim i antideprasan a borcluyum:) bebegi takmiyordum baska sorunlarim vardi ama hormonlarimi cok etkiliyordu. Rabbim neylerse guzel eyler.vakti zamani gelmis antidepresan vesile oldu bana. 2 kizimida cok isteyerek dogurdum. Ben sezonu kapattim darisi sizlere artik:) ne kadardir korunmuyorsunuz?

evet kesinlikle katiliyorum size bu konuda. her ay daha az takiyorum, zamani gelince diyorum, Allah en dogru zamanda verecek diyorum. ama iste boyle degisik bisi yasayinca da acaba demekten alamiyorum kendimi. biz yaklasik bi 5 aydir falan deniyoruz ama henuz yok bisiy bakalim kismet hersey. ama dunku o birkac damla kan hem endiselendirdi hem umitlendirdi acikcasi...

Kızlar benimde adetime 8 gün kala sol kasığımda ağrıyla birlikte kırmızı lekelenmem oldu. Adet oldum sandım ped koydum bir yandan şaşkın bir halde çünkü zaten 26-27 günde bir olurum çok erken oldu busefer diye ama ped hiç dolmadı. Daha sonra ara ara peçeteye turuncu, kahverengi akıntı geldi ve bugün bir şey yok gibi henüz. Göğüslerimde büyüdü ve göğüs uçlarım dokununca acıyor. Hamile olabilir miyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada lekelenmem 2-3 gün anlattığım gibi oldu.

softlinen arkadasim bahsettigin seyler bildigim kadariyla yerlesme kanamasina benziyor. biraz sabredip adet gununuzde test yaparsiniz o zaman asagi yukari belli olur heralde
bu arada ben dr.umu aradim 2. kez yumurtluyo olabilirmisim, ondan dolayi olabilir dedi. bakalim hayirlisi artik..

Hayırlısı olsun bakalım bende bir kaç gün daha bekleyip test yapacağım. İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerimizi alırız canım :)

ben kendimden pek umutlu degilim
ama sizden bekliyorum hayirli haberleri :))

Kizlarr bendede sizzinki gibi olfu 20. günde geldi normAkde 36-38 günde bi gelirdi hic beklemiyordum sok oldum görünce . bakalim yarin ne devam sürcek mi ? Hamile ols bilirmiyim ki ? Hic bi belirtim de yokdu off sikinti yaptim simdii !!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

Bu yazıları yazan arkadaşlar sonlarınız ne oldu bendenaynı durumdayım ama bende spiral var

Bu yazıları yazan arkadaşlar sonlarınız ne oldu bendenaynı durumdayım ama bende spiral var
Canım bende yok bişey. gerçekten 2. kez yumurtladım sanırım. sabret adetin geçince test yaparsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…