• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala belirtiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mtpw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mtpw

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
43
12
3
32
Kızlar selamlar ,

Yaklaşık 6 aydır çocuk denemesi içerisindeyiz , bunu öncesinde bi 10 aylık doğum kontrol hapı kullanmıştım. Her ay düzenli olarak adet görüyorum . Adete 1 hafta kala sağ ve sol kasıkta huzursuzluk ve göğüslerde şişkinlik dokunduğunda ağrı hissediyorum. Var mı bunu hissedip hamile kalan ? Korunmayı bıraktıktan sonra her ay aynı şeyleri yaşıyorum 🫣 Gelin sohbet edelim hadi 🙋🏻‍♀️

Kızlar selamlar ,

Yaklaşık 6 aydır çocuk denemesi içerisindeyiz , bunu öncesinde bi 10 aylık doğum kontrol hapı kullanmıştım. Her ay düzenli olarak adet görüyorum . Adete 1 hafta kala sağ ve sol kasıkta huzursuzluk ve göğüslerde şişkinlik dokunduğunda ağrı hissediyorum. Var mı bunu hissedip hamile kalan ? Korunmayı bıraktıktan sonra her ay aynı şeyleri yaşıyorum 🫣 Gelin sohbet edelim hadi 🙋🏻‍♀️
Off ben de daha ilk deneyişim ve belirti var gibi geliyo , kasık ağrısı böyle şişlinlik gibi

Benimde bu ay ilk denemem ve 1,5 hafta önce falan bel ağrısı başladı bir daha hiç geçmedii

Back