Gebeliğe Hazırlık Adete 1 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rmysa91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
96
20
88
34
Adete 1 gün kala bhcg degeri 5- 10 arasi cikanlar ve hamileligi devam edenler

Daha öncede gördüm konularını 2 3 yerde açmıştın çok kafana takıyosun bence ve daha kötüsü adetin gecikecek böyle yaparak

Ilk kez ogreniyorum ve ister istemez merak ediyorum aklimda sorularin kalmasini istemiyorm

5 -10 arasi ciktiysa hamilesin 2 gun sorna testi tekrarla iki katina cikmissa sorun yok demektir icini rahat tut

Ilk kez ogreniyorum ve ister istemez merak ediyorum aklimda sorularin kalmasini istemiyorm
evet anlıyorum seni ama aksine ben 5 altı değer aldığımda tamam bu ay hamilelik yok kafama takmim bari adetim gecikmesin derdim gecikmezdi de çok şükür ama bi kere çok taktım 7gün gecikmeyle oldum allak bullak oldu 2 ay kendime gelemedim iyiliğin için söylüyorum bir kaç güne adetin gelir büyük ihtimal gebelik yoktur çünkü benimki 25 çıktığı halde 100ü görmeyene kadar kimyasal muamelesi yaptılar adetten 1 hafta önce 25 çıkmıştı düşün

Merhaba arkadaşlar, ben de bu başlığı görünce yazmak istedim. Biz de bebek düşünüyoruz artık ve yumurtlama dönemimde denemeleri yaptık, 3 gün önce çamaşırımda kahverengi lekeler gördüm, test aldım bir hevesle ama tek çizgi çıktı. Yarın regl olmam lazım ama ne göğsüm şiş ne karnım. 4 gündür sadece sol kasığım ve belim ağrıyor anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Reglimin tarihi yarın ya da en geç pazartesi o yüzden biraz daha beklemek istiyorum açıkçası bayramdan sonra hala olmazsa eğer yaptıracağım hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…