Adete 1 gün kala ovulosyon testi

gizossahmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
24
2
23
Kızlar selam adetime 1 gün var ve son bi kaç gündür ovulasyon testimde sürekli böyle çizgi çıkıyor hamile olma ihtimalim var mı sizce bugün göğüslerimde aşırı şişlik var adetten dolayı mı yoksa hamilelik belirtisi mi çözemedim

Eklentiler

• 45F81B91-5DFA-4A33-AF4E-D61DBE43A744.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 91
Benim ovulasyon testim adetime yakın sizinkinden daha da silik çıkıyordu ama gebelik testimde pozitifi gördüm inşallah sizinki de öyle olur

Adet günü ovülasyom testim benimde böyleydi. Sonrasında gebelik testi yaptım pozitif geldi seninde böyle olur umarım

Kızlar adetim 1 gün gecikti bugünde kahverengi tarzında lekem var her an adet olacak gibiyim sancılarım var bugün test yaptım birbirine yakın silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim yoksa testte bi sorun mu var lütfen bi yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_0354.jpeg
    189,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_0350.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 89
T çizgisi c çizgisine neden bu kadar yakın anlayamadım ama çizgi belirmiş var gibi geldi bana inşallah test bozuk değildir

Kızlar selam adetten sonra günde 1tabletten klomen içtim haziran 20.de ovitrella yaptırdım bugun iğne yaptrali 12.gün sabah sumuksu akıntı vardı belirti mo bu yardimci olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…