- 19 Haziran 2023
- 24
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi gizossahmt
Benim ovulasyon testim adetime yakın sizinkinden daha da silik çıkıyordu ama gebelik testimde pozitifi gördüm inşallah sizinki de öyle olurKızlar selam adetime 1 gün var ve son bi kaç gündür ovulasyon testimde sürekli böyle çizgi çıkıyor hamile olma ihtimalim var mı sizce bugün göğüslerimde aşırı şişlik var adetten dolayı mı yoksa hamilelik belirtisi mi çözemedim
Adet günü ovülasyom testim benimde böyleydi. Sonrasında gebelik testi yaptım pozitif geldi seninde böyle olur umarımKızlar selam adetime 1 gün var ve son bi kaç gündür ovulasyon testimde sürekli böyle çizgi çıkıyor hamile olma ihtimalim var mı sizce bugün göğüslerimde aşırı şişlik var adetten dolayı mı yoksa hamilelik belirtisi mi çözemedim
UmarımAdet günü ovülasyom testim benimde böyleydi. Sonrasında gebelik testi yaptım pozitif geldi seninde böyle olur umarım
T çizgisi c çizgisine neden bu kadar yakın anlayamadım ama çizgi belirmiş var gibi geldi bana inşallah test bozuk değildirKızlar adetim 1 gün gecikti bugünde kahverengi tarzında lekem var her an adet olacak gibiyim sancılarım var bugün test yaptım birbirine yakın silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim yoksa testte bi sorun mu var lütfen bi yardımcı olun
Üzülmeyin inşallah bozuk değildir başka bir testiniz varmı yarın sabah tekrarlayın benceİnşallah değildir o kadar heveslendim boşa çıkarsa çok üzülürüm
Ay inşallah ya bana da haber etVar yedek aldım canım öyle yapcamumarım güzel haberle gelirim
Tamam canımAy inşallah ya bana da haber et
Bugün kan verdim canım 1.20 çıktı haber vereyim dedimAy inşallah ya bana da haber et
Hamile değilmişimBugün kan verdim canım 1.20 çıktı haber vereyim dedim
Aaa canım çok üzüldümHamile değilmişim
İnşallah canım hayırlısıAaa canım çok üzüldümRabbim inşallah önümüzdeki ay nasip eder
Yaaa canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsunDuamdasın