Adete 1 gun kala kan testi beta hcg 89 normal mi🤔

Adetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah
Merhaba tesadufen okudum yazdiklarinizi.. bende 1 sene once dis gebelik gecirdim sag tupum alindi yaklasik 7 aydir denemedeyiz henuz gebelik olusmadi.. bende cok korkuyor ve umitsizlige kapiliyorum zaman zaman tek tuple hamile kalabilirmiuim diye.. bana umut oldunuz suan rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallahh❤

Biz 7 ay dusunmedik son 3 aydr dusunyorduk 3.ayda tuttu iste umarim degerlerim yukselir bende cok umitszdm 1-2 seneye zor olur diyordum. 2.teste yarin gidecem dua edin benim icinde guzel sonuclar alayim

Biz 7 ay dusunmedik son 3 aydr dusunyorduk 3.ayda tuttu iste umarim degerlerim yukselir bende cok umitszdm 1-2 seneye zor olur diyordum. 2.teste yarin gidecem dua edin benim icinde guzel sonuclar alayim
Dualarim sizinle guzel dusunun guzel olsun bebisiniz sizinle ve simsiki tutunacak bu kez insallahhh.. mutlaka haber verin

Degerim 266 cikti iki gun onceki 89 du 3 kati artmis dr gayet iyi ama yinede sali ya tekrar verelim dedi cok sukur
Ayy masallahhh cok sukur cok sevindimm.. yukselerek devam edecek insallahh.. hele birde bebisi ultrasonda gördünüz müü ohh sizden mutlusu olmaz dualarinizsa benide unutmayin hamilelerin duasi makbuldur

Test 711 cikti progestronda bakti oda cok iyi dedi cumartesi keseyi gormeye gidcez senin icinde dua ettm ins en kisa zamanda guzel haber alirsn
Ayy masallahhh cok sukur cok sevindimm.. yukselerek devam edecek insallahh.. hele birde bebisi ultrasonda gördünüz müü ohh sizden mutlusu olmaz dualarinizsa benide unutmayin hamilelerin duasi makbuldur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…