- Konu Sahibi gamze-elis
En iyisi o doktoru değiştirin siz iki gün sonra bir daha kan verin önemli olan iki kat artış olması.Şuanda ilk değer 88,23 cildi değer düşük dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi o doktoru değiştirin siz iki gün sonra bir daha kan verin önemli olan iki kat artış olması.Şuanda ilk değer 88,23 cildi değer düşük dedi
Malesef başka doktor yok salı günü gel dedi bı daha bakalım dediEn iyisi o doktoru değiştirin siz iki gün sonra bir daha kan verin önemli olan iki kat artış olması.
Hayırlısı olsun o zaman canım değerinde sorun yok bence dediğim gibi artış önemliMalesef başka doktor yok salı günü gel dedi bı daha bakalım dedi
Şallah artar rabim hepimizin yardimcisi olsun inşallah tesekur ederimHayırlısı olsun o zaman canım değerinde sorun yok bence dediğim gibi artış önemli
Umudunuz hep var olsun önemli olan 2 günde 2 katı artış göstermesi ilk değer önemsiz ben 12 ile öğrendim şuan 9.haftamdayımUmut doldurdunuz icimi
Merhaba tesadufen okudum yazdiklarinizi.. bende 1 sene once dis gebelik gecirdim sag tupum alindi yaklasik 7 aydir denemedeyiz henuz gebelik olusmadi.. bende cok korkuyor ve umitsizlige kapiliyorum zaman zaman tek tuple hamile kalabilirmiuim diye.. bana umut oldunuz suan rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallahh❤Adetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah
Bende gecikmenin 4. Günü 70 le öğrendim korkuyorum düşük gibi değer sanki siz 2. Kez ölçtürdünüz mü değeriKızlar bana yardımcı ourmisnuz benim 5 gün geçti 88 çıktı normalmi sizce
Yok ilk defaBende gecikmenin 4. Günü 70 le öğrendim korkuyorum düşük gibi değer sanki siz 2. Kez ölçtürdünüz mü değeri
Biz 7 ay dusunmedik son 3 aydr dusunyorduk 3.ayda tuttu iste umarim degerlerim yukselir bende cok umitszdm 1-2 seneye zor olur diyordum. 2.teste yarin gidecem dua edin benim icinde guzel sonuclar alayimMerhaba tesadufen okudum yazdiklarinizi.. bende 1 sene once dis gebelik gecirdim sag tupum alindi yaklasik 7 aydir denemedeyiz henuz gebelik olusmadi.. bende cok korkuyor ve umitsizlige kapiliyorum zaman zaman tek tuple hamile kalabilirmiuim diye.. bana umut oldunuz suan rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaallahh❤
Dualarim sizinle guzel dusunun guzel olsun bebisiniz sizinle ve simsiki tutunacak bu kez insallahhh.. mutlaka haber verinBiz 7 ay dusunmedik son 3 aydr dusunyorduk 3.ayda tuttu iste umarim degerlerim yukselir bende cok umitszdm 1-2 seneye zor olur diyordum. 2.teste yarin gidecem dua edin benim icinde guzel sonuclar alayim
Degerim 266 cikti iki gun onceki 89 du 3 kati artmis dr gayet iyi ama yinede sali ya tekrar verelim dedi cok sukurDualarim sizinle guzel dusunun guzel olsun bebisiniz sizinle ve simsiki tutunacak bu kez insallahhh.. mutlaka haber verin
Ayy masallahhh cok sukur cok sevindimm.. yukselerek devam edecek insallahh.. hele birde bebisi ultrasonda gördünüz müü ohh sizden mutlusu olmaz dualarinizsa benide unutmayin hamilelerin duasi makbuldurDegerim 266 cikti iki gun onceki 89 du 3 kati artmis dr gayet iyi ama yinede sali ya tekrar verelim dedi cok sukur
Yarin tekrar test vercem senin icinde dua edyrm hic umitsizlige kapilma bende oyleydim cunku tup bebek bile dusunuyordumAyy masallahhh cok sukur cok sevindimm.. yukselerek devam edecek insallahh.. hele birde bebisi ultrasonda gördünüz müü ohh sizden mutlusu olmaz dualarinizsa benide unutmayin hamilelerin duasi makbuldur
Ayy masallahhh cok sukur cok sevindimm.. yukselerek devam edecek insallahh.. hele birde bebisi ultrasonda gördünüz müü ohh sizden mutlusu olmaz dualarinizsa benide unutmayin hamilelerin duasi makbuldur
Aminnn allah razi olsun kese bebis gorundumu siz nasilsinizTest 711 cikti progestronda bakti oda cok iyi dedi cumartesi keseyi gormeye gidcez senin icinde dua ettm ins en kisa zamanda guzel haber alirsn