- 17 Mayıs 2018
- 85
- 28
- 34
- Konu Sahibi gamze-elis
Adetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyiAdetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah
Tesekkur ederm umarim artmaya devam ederGayet iyi
Tebrik ederim
Belirtiniz var mıydıTesekkur ederm umarim artmaya devam eder
Hayırlı olsun. Sadece sonuca bakarak normal gebesiniz. Tabi dış gebelik olup olmadığını doktora giderek anlayabilirsiniz.Adetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah
Saglikla kucaginiza alin insallah Kacla ogrendiniz acabaHayırlı olsun. Sadece sonuca bakarak normal gebesiniz. Tabi dış gebelik olup olmadığını doktora giderek anlayabilirsiniz.
Bende 2 tüp bebek çocuktan sonra 3.bebeğime doğal yolla 5.buçuk aylık hamileyim.
Kan sonucum mu inanın hiç hatırlamıyorum. Ben hiç beklemiyordum tamamen sürpriz oldu. Ama sonucum 100 ün altındaydı sadece onu hatırlıyorum ve 6 haftalıktı öğrendiğimdeSaglikla kucaginiza alin insallah Kacla ogrendiniz acaba
Aaaa pardon oğlumla karıştırdım bunda kan falan vermedim. Belirtiler yaşayınca herkes test yap bi dedi evde test yaptım. Sonrasında pozitif olunca direkt doktora gittik Dr kan ister diye düşündüm ama 6 haftalık ve keseyi de gördük kalp atışını da duyduk oyuzden kana gerek duymadı demek kiKan sonucum mu inanın hiç hatırlamıyorum. Ben hiç beklemiyordum tamamen sürpriz oldu. Ama sonucum 100 ün altındaydı sadece onu hatırlıyorum ve 6 haftalıktı öğrendiğimde
Kızlar bana yardımcı ourmisnuz benim 5 gün geçti 88 çıktı normalmi sizceMidemde cok yanma ve hafif bulanti var evde cubuk test yaptim 2 cizgi cikinca kan testi yaptim
Evet gayet güzel. Kese ve kalp atışı daha önemli tabiKızlar bana yardımcı ourmisnuz benim 5 gün geçti 88 çıktı normalmi sizce
Bende merak icindeym insallh saglikli ilerler ikimizndeKızlar bana yardımcı ourmisnuz benim 5 gün geçti 88 çıktı normalmi sizce
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alın inşallah evet gayet normal benim 12 çıkmıştı 1 gün varken. Önemli olan artışı değer takip ettirinAdetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah
Ammin inşallah cümlemize aynimoBende merak icindeym insallh saglikli ilerler ikimiznde
Doktor değer düşük salı birdaha gel dedi ve salı kaç olması gerekiyorEvet gayet güzel. Kese ve kalp atışı daha önemli tabi
Umut doldurdunuz icimiMerhaba öncelikle hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alın inşallah evet gayet normal benim 12 çıkmıştı 1 gün varken. Önemli olan artışı değer takip ettirin
İlk kan değerinin sonucu değil mi 8 ? Neye göre düşük dedi ki? İkinci kan sonucunda fazla artış olmaz ozaman der düşük diye hatta 3.kez isterDoktor değer düşük salı birdaha gel dedi ve salı kaç olması gerekiyor
Şuanda ilk değer 88,23 cildi değer düşük dediİlk kan değerinin sonucu değil mi 8 ? Neye göre düşük dedi ki? İkinci kan sonucunda fazla artış olmaz ozaman der düşük diye hatta 3.kez ister