Adete 1 gun kala kan testi beta hcg 89 normal mi🤔

gamze-elis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
85
28
34
Adetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah❤️

Adetim yarin bugun test yaptim 89 cikti normal mi sizce 9 ay once bir dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi tekrar aynisini yaşamam insallah❤️
Hayırlı olsun. Sadece sonuca bakarak normal gebesiniz. Tabi dış gebelik olup olmadığını doktora giderek anlayabilirsiniz.

Bende 2 tüp bebek çocuktan sonra 3.bebeğime doğal yolla 5.buçuk aylık hamileyim. 😍

Kan sonucum mu inanın hiç hatırlamıyorum. Ben hiç beklemiyordum tamamen sürpriz oldu. Ama sonucum 100 ün altındaydı sadece onu hatırlıyorum ve 6 haftalıktı öğrendiğimde
Aaaa pardon oğlumla karıştırdım bunda kan falan vermedim. Belirtiler yaşayınca herkes test yap bi dedi evde test yaptım. Sonrasında pozitif olunca direkt doktora gittik Dr kan ister diye düşündüm ama 6 haftalık ve keseyi de gördük kalp atışını da duyduk oyuzden kana gerek duymadı demek ki

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤍 evet gayet normal benim 12 çıkmıştı 1 gün varken. Önemli olan artışı değer takip ettirin

merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız fakat önemli olan bta hcg ilk çıkan değer değil iki gün arayla 2 kat artış göstermesi.. nacizane tavsiyem daha önce olumsuz durum yaşadığınız için iki gün arayla iki kez daha bta hcg nize baktırmanız

X