adete 1 gun kala hamile oldugunu ögrenenler..

Merhaba kizlar araniza yeni katildim.bu geceyi nasil atlatacagimiz bilmiyorum.6 aydir bebek icin ugrasiyoruz.yarin adet olmam gerekiyor 2gun once ucuz testlerden aldim negatif.ve bugun dayanamayip hassas testmis guya 4 gun onceden cikiyormus aldim.bekliyim dedim ama dayanamayip az once yaptim yine negatif.yumurtlama gunlerimi kacirmadim bu ay..sol kasikta bir batma gibi bisey var 2 gundur ama adetimin gelis habercisi gibi degil sanki yada ben uyduruyorum.yine 2 gundur sari yogun bir akintim var.belimde agriyor.dua edin ne olur nolur nolur.bu ayda olmayisina dayanamicam sanki koc burcuyum bu belirsizlik ve sabirsizlik beni delirticek.bir akil verin.esime mektup yazdim bebegimizin agzindan onu bile hazirladim testi bu gece yapmadan once ama malesef suan cok kotuyum.cokta uzun yazdim kusura bakmayin.bana guzel biseyler soyleyin lutfen.sabah gidip kan testi yaptirsam ya negatifse onada dayanamam ooof Allahiiim ben ne yapayiim

Canim okadar kafana takma dua et olur inslah allahin izniyle bnde böyleydim 2 ay bekledim ama baya zor bidurum sadece dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…