canım bence bekle istersen 2-3 daha en azından net sonuç alırsın. negatif çıkarsa belki boş yere kendini üzersin. biliyorum beklemek zor ama bekle derim ben. en azından p.tesi ilk idrarla dene.Belirtileriniz nelerdi??
Benim gögüslerimde hassasiyet basladi..
Dun aksam kusma derecesinde olmasa da(ilk defa)midem bulandi..
Sirtim da agri var ve cok belli olmasa da ara ara kasiklarimda agri oluyor (her zaman degil)
Test alsam belli olur mu..
hamile kalanlari merak ediyorum..sizlerde belirti neydi??
bat:yarin..
Tesekkur ederim..
Insallah Allah isteyen herkese nasip eder..
Oyle yapayim tesekkur ederim:)canım bence bekle istersen 2-3 daha en azından net sonuç alırsın. negatif çıkarsa belki boş yere kendini üzersin. biliyorum beklemek zor ama bekle derim ben. en azından p.tesi ilk idrarla dene.
Erken gebelik testlerinide deneyebilirsin.Burlardan ögrendıgım kadarıyla çıkıyormuş kimisinin :)O
Oyle yapayim tesekkur ederim:)
Erken gebelik testlerinide deneyebilirsin.Burlardan ögrendıgım kadarıyla çıkıyormuş kimisinin :)
Canım ben adet günü yapmiştim negatif çıkmıştı 4 gün geçince yaptım pozitif cikti canım bugün bidaha yaptın miSabah yaptim negatif cikti sozde bugun regl olmam gerekiyor hala gelen giden yok
Hala tik yok lekelenmede yok bakalim arkadasim hayirlisi neyse o olsun :)Canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım pozitif ama öyle aman aman belirtilerin olmadı kahverengi ve pembe lekelenme lerin dışında hatta adet oluyorum sanmıştım sende biraz bekleyip tekrarlsyabilirsin testi umarım bebek vardır hayırlısı olsun.
Canım ben adet günü yapmiştim negatif çıkmıştı 4 gün geçince yaptım pozitif cikti canım bugün bidaha yaptın mi
Oyleymis millet 3 gun kala ogrendim 5 gun kala ogrendim derken elimde test buldum:)Adeta bir gün kala öğrenmek gerçekten çok erken teşhiş.
Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim hamileliğimi. Erken gebelik testi kullandım tavsiye ederim %99 güvenirlilik veriyor. Testi Yaptım pozitifi gördüm ve ilk belirtim de akşamına oldu. Çok ama çok açık renkte kahverengi lekelenmem oldu. Şuan 5. Haftanın içindeyim ve ara ara gelen kasık ağrısından başka belirtim yok inanki :) kendini çok dinleme ozaman yanılabiliyor insan. Hamile olmadığım dönemlerde bile daha çok belirti yaşıyordum. En kısa zamanda bebiş haberi Alman dileği ile sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?