Adete 1 gün kala belirti

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
135
17
13
25
Kızlar güncelleme yapıyorum akıntım yoğun bir şekilde devam ediyor sıvı beyaz gibi kokusuz.
Sol bel kısmım sol kaşık ağrım hafif ağrıyor
Ve sol diz kapağım çok fena ağrıyor.
Adet olucam sanırım yoksa gebelikte de olur mu böyle
Yarın adet olacağım gözüküyor.

Eklentiler

• IMG_5372.webp
    IMG_5372.webp
    98 KB · Görüntüleme: 117
Bende ilk gebeliğimde ıkı uc saat sonra bakmıştım teste ve hamileydim😂 testin markası ne inşallah artimed değildir o yalancı pozitif çıkartıyor

Kızlar güncelleme yapıyorum akıntım yoğun bir şekilde devam ediyor sıvı beyaz gibi kokusuz.
Kiz positif bu yaa😀

Yani test pozitif. Siz kan verin bence. Ağrılar olabilir benim de ağrılarım var şu an aynı adet olacakmışım gibi

Valla ben ilk kez denediğim için herkes ne derse ona inanıyorum hayırlısı bence hamile değilim ama umarım hamileyimdir
İnşallah ama doktora da sorabilirsiniz hamile olunca en erken kanda öğrenilir sonra idrarda yani idrarda çıkacak kadar varsa kanda zaten çıkmama ihtimali yok merak etmeyin

Yani test pozitif. Siz kan verin bence. Ağrılar olabilir benim de ağrılarım var şu an aynı adet olacakmışım gibi
Yani sanki resmen adet olacağım sanki böyle rahmin yanıyor gibi sol tarafım ağrıyor hep zaten başından beri sadece bir dönem bir solda bir sağda ağrı şeklinde devam ettir sonra sadece solda kaldı sanki rahmiim ağrıyor gibi yani çözemedim ki ben de

Yani sanki resmen adet olacağım sanki böyle rahmin yanıyor gibi sol tarafım ağrıyor hep zaten başından beri sadece bir dönem bir solda bir sağda ağrı şeklinde devam ettir sonra sadece solda kaldı sanki rahmiim ağrıyor gibi yani çözemedim ki ben de
Benim de aynen anlattığınız gibi yanıyor rahmim idrar yolu enfeksiyonu olur da yanar ya o şekilde yanıyor. Ağrı da çok

Back
X