Adet

Esminam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Adetim biteli 6 gün oldu tekrardan kanamam başladı 3.gün bugun evliyim korunmuyoruz bunun sebebi nedir acaba basına gelen var mi boyle bi durum?

Adetim biteli 6 gün oldu tekrardan kanamam başladı 3.gün bugun evliyim korunmuyoruz bunun sebebi nedir acaba basına gelen var mi boyle bi durum?
Kanama çok adet gibi mi

kafamda deli sorular ? kızlar ben yeni evliyim sözümde cok stres yaptım ve adetim gecti 2 ay olmadım doktora gittim bir iğne verdi 1 hafta sonra hasta oldum adetin 2.günü gel dedi geldi ve ben çalıştıgımdan gidemedim sonra gene başladı 15 gün sonra 3 hastalığımın olması gerek olmadım test yaptım 10 gün önce negatif cıktı ama şişlik var az karnımda sizce ne yapmalıyım çok takıntılıyım bu konuda):

Merhaba ben 3 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama sağ rahmimde şekil bozukluğu var doktorum gebeliğin gecikecegini söyledi daha önce başından böyle bişey geçen var miii (sorun sağ rahmimde 2 cmlik cikinti olmasi)

Anatomik bozukluklarda illa gec ya da zor gebe kalirsin demek dogru degil.. rahim tamamen ters pozisyonda olup hic farketmeden hamile kalan hastalarimiz var.. bunu kafaniza takmayin

Anatomik bozukluklarda illa gec ya da zor gebe kalirsin demek dogru degil.. rahim tamamen ters pozisyonda olup hic farketmeden hamile kalan hastalarimiz var.. bunu kafaniza takmayin
Ama bu hastalık nedeniyle adet düzensizliğim var tarlusal hap kullanıyorum bu haptan kaynakli gebelik gecikmesi olur gibi bilgiler duydum doğru mu acaba

Tarlusalin gebeligi onleyici bir fonksiyonu yok.. baska bir probleminiz yoksa sonraki ay hersey normal devam eder.. 1. Onceliginiz adet duzenini saglamak. Sonrasi gelir.. tedavinizi ve takibinizi duzenli yaptirin..

Ben de seninle ayni durumdayim canim ben de cok erken adet oldum ve kanama cok yogun. Evlenmeden once bi kere daha boyle olmustu o zaman fsh hormonum cok yükselmişti. Adet bitiminde doktora gidicem cunku bu hormon hamilelige engel malesef

Aman gidin hemen ihmal etmeyin ben erken menopoze girmişim 35 yaşındayım of ....

Şikayetim sadece adet olamıyorum olursam da tarlusal la oluyorum... Geçen 2015 senesi temmuza kadar adetim düzenliyedi taki bebek isteyince kadar...

Benimde çok düzensiz 3 4 ay olmadığım zamanlar oldu bebek istiyorum ama artık umudum kalmadı bu adet bu düzende giderse benim işim çok zor

Hormon testi yaptırdınız?

Oh sevindim sizin adınıza...

Merhaba arkadaşlar Evliyim 3 senedir çocuğum yok
Adet düzenim normalde tam gününde gelir geçen ay 8 mart adet gördüm bu ayda 5'de olmam gerekirken hala olmadım ve bugün 8 Nisa'n ve hala adet görmedim ve yaklaşık 3 Nisan'dan bu yana aşırı bir kaşık ağrım var klasik sivilcelenmede olmasına rağmen ağrım var ama hala adet görmedim sizce sebebi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…