adet :-(

Ben yaklaşık 3 yıl önce yumurta kisti tedavisi gordum bende ki kistler büyümeden patlıyordu sürekli kontrol hapı kullandım ve tabiki bu bende hormon bozukluğu ve yan etki yaptı sonra doktor bir sure ara verelim dedi tamam dedik 3 ay sonra falan hala adetim olmayınca gene tedavi gördüğüm doktora gittik kist yok herşey normal dedi adet olmam içinde tarlusal verdi hala daha gecikince ilk olarak doktora gidiyorum çünkü bu kist patlamasından çok çektim doktor kist yok diyor tarlusal veriyor artik bünye alistimi böldü bilmiyorum mecbur hap kullanıyorum

Merhaba bende yaklaşık bir ay kadar önce ayağımı kırdım ve ameliyat oldum ayağıma platin takıldı sonrasında dozu yüksek antibiotikler kullandım. Regl olamadım. İlaçların etkisi var mıdır

kızlar merhaba :) ben yeni üyeyim ve size bir sorum var

9 aylık evliyim ve adet düzensizliğim var evlenmeden önce dr.a gttim cocuk yapmaya krar verene kadar yazz kullanacaksın dedi bende yazz kullanıyordum ama şikayetlerim var akıntı hassaslık filan filan...doktora gittim ve herşeyimin sağlıklı olduğunu sadece progesteron eksikliği olduğunu söyledi. hemen bi bebiş yapın dedi hatta ama daha işe gireli 5 ay oldu imkansız şuanda anca seneye öyle olunca diana 35 kullanmayı önerdi en az 3 kutu ne diyorsunuz sizce ne yapmalıyım kullananlar cok fazla yan etkisi var mı ((

Ben bekarim ama diane 35 kullandım bi iki kutudan sonra yan etki yaptı bana mide bulantısı vs

Ya bide bisi sorabilir miyim simdi ben tarlusal kullandım ama bitti sanmistim meğer iki hap dahakalmis en son pazartesi icmistim benim adetim olmaz mi

Kızlar Merhaba benim Eylül'ün 5 veya 7 sinde adet göreceğim fakat tatile cikicam ve bu yüzden de tatilimin zehir olmasını istemiyorum sizce soğan suyu icsem adetim kaç güne olur erkene almak istiyorum adet geciktirici kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…