Adet

elifgh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2024
19
3
24
Kızlar merhaba adetten 3 4 gün sonra tekrar adet olacak gibi kramplar belde bacakta ağrılarım oldu. Aşırı sivilcelerime oldu tekrar adet olacakmışım gibi. Adetimin üzerinden 12 gün geçti. 3 gündür sabahları sağ kasık krampıyla uyanıyorum gün içinde hem sağ hem sol kasığıma kramplar giriyor. Bir de alt karnımda sanki böyle bi gerime dolgunluk gibi bişi oluyor .Yaşadınız mı hiç nedir bu ? Çok önemli bir şey değildir diye gitmedim doktora .

Kızlar merhaba adetten 3 4 gün sonra tekrar adet olacak gibi kramplar belde bacakta ağrılarım oldu. Aşırı sivilcelerime oldu tekrar adet olacakmışım gibi. Adetimin üzerinden 12 gün geçti. 3 gündür sabahları sağ kasık krampıyla uyanıyorum gün içinde hem sağ hem sol kasığıma kramplar giriyor. Yaşadınız mı hiç nedir bu ? Çok önemli bir şey değildir diye gitmedim doktora .
merhaba buna beyaz akıntı da eşlik ediyor mu?

Merhaba .Beyaz ve sarı karışık oluyor gün içinde değişiyor sürekli.
söylemek istediğim bazı günler beyaz akıntı normalden daha fazla olur ve o gün yumurtlama günlerinizdir. reglden 3-4 gün sonra yumurtlamıs olabilirsiniz ve bu da ağrı yapar veya sorun bağırsagınızda olabilir- yediğiniz bozuk bir şey dokunmuştur, wc çıkmaya çalışın.. uykudan uyandırıyor olması ve sağ kasıkta olması apandisiti de düşündürttü. dayanılamayacak, kıvrandıracak bir ağrıysa acile gidersiniz 🙏🏻

söylemek istediğim bazı günler beyaz akıntı normalden daha fazla olur ve o gün yumurtlama günlerinizdir. reglden 3-4 gün sonra yumurtlamıs olabilirsiniz ve bu da ağrı yapar veya sorun bağırsagınızda olabilir- yediğiniz bozuk bir şey dokunmuştur, wc çıkmaya çalışın.. uykudan uyandırıyor olması ve sağ kasıkta olması apandisiti de düşündürttü. dayanılamayacak, kıvrandıracak bir ağrıysa acile gidersiniz

Sadece sabahları başlayan krampların ilk günü biraz şiddetliydi sonraki günler hafifledi . Akıntım normalde adetten sonra beyazdı , sabah krampları girmeye başlayınca sarı beyaz karışık gelmeye başladı.

sarı olmasının özel bir anlamı yok, miktar daha önemli burada, normal gündelik yaşamınızdaki kadar geliyorsa yumurtlama olmayabilir. çünkü çok sancılı olunca genelde normalden daha fazla beyaz uzayan akıntı görülür. nadiren yumurtlama zamanı kahverengi veya kanlı akıntı da olabilir. hafif bir ağrıysa ve durup dururken oluyorsa (hareketten vb bağımsız) büyütülecek bir sey olmayabilir. pelvik ağrılar stresten de kaynaklanabilir ama uykudan uyandırması noktasına takıldım. baktınız birkaç güne geçmiyor doktora görünürsünüz korkacsk bir sey yok :) çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersiniz

sarı olmasının özel bir anlamı yok, miktar daha önemli burada, normal gündelik yaşamınızdaki kadar geliyorsa yumurtlama olmayabilir. çünkü çok sancılı olunca genelde normalden daha fazla beyaz uzayan akıntı görülür. nadiren yumurtlama zamanı kahverengi veya kanlı akıntı da olabilir. hafif bir ağrıysa ve durup dururken oluyorsa (hareketten vb bağımsız) büyütülecek bir sey olmayabilir. pelvik ağrılar stresten de kaynaklanabilir ama uykudan uyandırması noktasına takıldım. baktınız birkaç güne geçmiyor doktora görünürsünüz korkacsk bir sey yok :) çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersiniz
Teşekkür ederim sağolun😊

X