İnşallah hamilesindir cnm bence bi kaç gün daha bekle eğer çıkmazsa üzülürsün bayaKızlar adet tarihim 9 aralıktı gecikti 11inde kan ve idrar yaptım negatıf cıktı. 13 inde kahverengi leke geldi adet oldum sandım 2 gun surdu ara ara bugun tamamen bitti beyaz seffaf akıntıya dönüştü evde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı kan vermeli mıyım bu arada 11 inde Dr tarlusal vermıstı onu da kullanıyorum
Geçen sene böyle hamile kalmıştım, şu an kizim 6 aylikKızlar adet tarihim 9 aralıktı gecikti 11inde kan ve idrar yaptım negatıf cıktı. 13 inde kahverengi leke geldi adet oldum sandım 2 gun surdu ara ara bugun tamamen bitti beyaz seffaf akıntıya dönüştü evde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı kan vermeli mıyım bu arada 11 inde Dr tarlusal vermıstı onu da kullanıyorum
Anlatır mısınız peki nasıl oldu tarlusal kullanıyor olmam kotu sonuclar dogurabıkır mı en cok bundan korkuyorumGeçen sene böyle hamile kalmıştım, şu an kizim 6 aylik.hayırlı olsun desem, çok da yanlış olmaz bence
Adet gununde kahve leke mı oldu sizde de camır gıbı geldi 2 gun sonra kesildiGeçen sene böyle hamile kalmıştım, şu an kizim 6 aylik.hayırlı olsun desem, çok da yanlış olmaz bence
Ben 1 aylık evliydim, hamilelik gibi birşey beklemiyordum, 1 buçuk gün adet gördüm, ilk gün normal adet gibi, sonraki gün kahverengi leke gibiydi . Doktora gittim, böyle birşey oldu diye, 2 ihtimal var, ya miyom gibi birşey var dedi, ya da hamilesin,dedi. Ben çok şaşırdım hatta. Kan tahlili aldı, hamile çıktım . Tarlusal'in yan etkisi olarak böyle birşey olur mu hiç bilmiyorum, baktın mı netten?Adet gununde kahve leke mı oldu sizde de camır gıbı geldi 2 gun sonra kesildi
Hıc bilmiyorum tarlusal adet olmamı saglayacaktı halbuki 31 yasındayım ilk kez boyle bırsey oluyor hem geciktim hem kahve leke geldi pesıne kan gelecek diye beklerken kesildiBen 1 aylık evliydim, hamilelik gibi birşey beklemiyordum, 1 buçuk gün adet gördüm, ilk gün normal adet gibi, sonraki gün kahverengi leke gibiydi . Doktora gittim, böyle birşey oldu diye, 2 ihtimal var, ya miyom gibi birşey var dedi, ya da hamilesin,dedi. Ben çok şaşırdım hatta. Kan tahlili aldı, hamile çıktım . Tarlusal'in yan etkisi olarak böyle birşey olur mu hiç bilmiyorum, baktın mı netten?
Ben de 31 yaşındayimHıc bilmiyorum tarlusal adet olmamı saglayacaktı halbuki 31 yasındayım ilk kez boyle bırsey oluyor hem geciktim hem kahve leke geldi pesıne kan gelecek diye beklerken kesildi
Gecen carsamba vermıstım bugun idrar testi yaptım negatıf cıktı kan versem mi diye dusunuyorum yarinBen de 31 yaşındayim. Geçen sene oldu bahsettiğim durum. Kan tahlilini ne zaman vereceksiniz?
4.5 yasında bır kızım var 2 yıldır kardes istiyoruz ama olmuyor sebebi de yokBen de 31 yaşındayim. Geçen sene oldu bahsettiğim durum. Kan tahlilini ne zaman vereceksiniz?
İnşallah gebeliktir. Bana doktorum böyle demişti, ben de size diyeyim4.5 yasında bır kızım var 2 yıldır kardes istiyoruz ama olmuyor sebebi de yok
Sonuç ne oldu acaba? 6 gün gecikti benim bu gün leke gördüm ama test yapmadım çocuk düşünmüyorduk şu an zaten ama içime şüphe düştü.Kızlar adet tarihim 9 aralıktı gecikti 11inde kan ve idrar yaptım negatıf cıktı. 13 inde kahverengi leke geldi adet oldum sandım 2 gun surdu ara ara bugun tamamen bitti beyaz seffaf akıntıya dönüştü evde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı kan vermeli mıyım bu arada 11 inde Dr tarlusal vermıstı onu da kullanıyorum
Adet oldumSonuç ne oldu acaba? 6 gün gecikti benim bu gün leke gördüm ama test yapmadım çocuk düşünmüyorduk şu an zaten ama içime şüphe düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?