• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet zamanı kan yerine kahverengi leke gelmesı

Minnieee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
103
Kızlar adet tarihim 9 aralıktı gecikti 11inde kan ve idrar yaptım negatıf cıktı. 13 inde kahverengi leke geldi adet oldum sandım 2 gun surdu ara ara bugun tamamen bitti beyaz seffaf akıntıya dönüştü evde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı kan vermeli mıyım bu arada 11 inde Dr tarlusal vermıstı onu da kullanıyorum

Adetin geçtiyse kanda çıkar idrar da bazen kandan sonra çıkabiliyor geç döllenme olduğunda onun dışında enfeksiyon ihtimali de var

Evet olabilir. Benim de adet gunumden 1 gun önce kahverengi lekelenmem olmustu. Yalniz kahverengi lekelenme adet kanina yakin bir sekilde koyu kirmiziya dönerse kimyasal gebelik olabilir. Tamamen kesildiyse yerlesme kanamasi olabilir. Yalniz benimki yerlesme kanamasindan sonra da lekelenmelerim devam etmisti. Doktor Progestan önerdi. Kisa surede kan tahlili yaptirmanizi öneririm. Umarim vardir. Hayirlisi olsun simdiden

Kızlar adet tarihim 9 aralıktı gecikti 11inde kan ve idrar yaptım negatıf cıktı. 13 inde kahverengi leke geldi adet oldum sandım 2 gun surdu ara ara bugun tamamen bitti beyaz seffaf akıntıya dönüştü evde ıdrar testı yaptım negatıf cıktı kan vermeli mıyım bu arada 11 inde Dr tarlusal vermıstı onu da kullanıyorum
İnşallah hamilesindir cnm bence bi kaç gün daha bekle eğer çıkmazsa üzülürsün baya 😕

Enfeksiyon olsa bilinir mıydı 2 yıldır her ay Dr a gidiyorum her hangi bir sıkayet im de yok aslında agrı sızı vs

Geçen sene böyle hamile kalmıştım, şu an kizim 6 aylik😄.hayırlı olsun desem, çok da yanlış olmaz bence😄

Adet gununde kahve leke mı oldu sizde de camır gıbı geldi 2 gun sonra kesildi
Ben 1 aylık evliydim, hamilelik gibi birşey beklemiyordum, 1 buçuk gün adet gördüm, ilk gün normal adet gibi, sonraki gün kahverengi leke gibiydi . Doktora gittim, böyle birşey oldu diye, 2 ihtimal var, ya miyom gibi birşey var dedi, ya da hamilesin,dedi. Ben çok şaşırdım hatta. Kan tahlili aldı, hamile çıktım . Tarlusal'in yan etkisi olarak böyle birşey olur mu hiç bilmiyorum, baktın mı netten?

Ben 1 aylık evliydim, hamilelik gibi birşey beklemiyordum, 1 buçuk gün adet gördüm, ilk gün normal adet gibi, sonraki gün kahverengi leke gibiydi . Doktora gittim, böyle birşey oldu diye, 2 ihtimal var, ya miyom gibi birşey var dedi, ya da hamilesin,dedi. Ben çok şaşırdım hatta. Kan tahlili aldı, hamile çıktım . Tarlusal'in yan etkisi olarak böyle birşey olur mu hiç bilmiyorum, baktın mı netten?
Hıc bilmiyorum tarlusal adet olmamı saglayacaktı halbuki 31 yasındayım ilk kez boyle bırsey oluyor hem geciktim hem kahve leke geldi pesıne kan gelecek diye beklerken kesildi

Sonuç ne oldu acaba? 6 gün gecikti benim bu gün leke gördüm ama test yapmadım çocuk düşünmüyorduk şu an zaten ama içime şüphe düştü.

Benim adetim en son 21Aralık 2019da oldu 24 ünde bitti. Sonra yumurtlama dönemim geldi ve üç gün kahverengi lekelenme oldu adet zamanım geldi üstünden 12 gün geçdi test yaptım negatif çıktı kan tahlili yaptırdım yine negatif hiç bir sey gözükmüyor adet söktürücü yazdı ama kendi olmadan kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım çok istiyorum çocuk

Merhaba tüm ay hamilelik belirtileri ile boğuştuğum. Ani tansiyon düşmeleri (3.5-4lere düştü küçük tansiyonum)
bi anda bütün değerlerim geçen aya göre sıfırlanmıştı (D vitamini,b12,Demir ) doktor resmen hiç yok vitaminler bunun bi anda düşmesinin iki sebebi var ya gebelik ya obezite dedi hamilelik çıkmadı kanda obezite de değişim 60 kg yum.
daha sonra erken hamilelik testi de yatım sonç negatif.Tabl bütün moreller sıfır. Adet günüme 2.3 gün varken kahverengi akıntı gibi ama yoğun lekeler geldi. Tamam hasta oldum dedim ama o lekeden sonra tek bir damla daha leke veya kan gelmedi. 4 gün geçti hala tek bir damla yok. İdrar testi yaptım tekrar ama olumsuz. Kafayı yemek üzereyim.

Valla yaklaşık 16yaşımdan beri bu sorunla uğraşıyorum. Bir yerde bende dengeler bozuldu bir daha da toparlanamadı sanırım . Adetim sürekli bozuluyor . Doktor iyi huylu polikist dedi , doğum kontrol verdi kullan geçer dedi. Ben o hapı ne zaman bıraksam benim adem kesiliyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Bıktım artık ilaç içmekten . Şimdi yine bıraktım ilk iki ay oldum 1-2gecikmelide olsa ama son 2aydır aynı şey. Hafif kan gerisi kahverengi akıntı. Hatta geçen aydan bu yana durmadı . Sanırım kan çıkamadığı için sürekli kendini atmaya devam ediyor. Pandemiden doktora da gidemiyorum . Umarım bir gün bunların hepsi başıma büyük bir bela açmaz ama hangi doktora gittiysem de hiç ciddi bir durum olduğunu söylemedi . Umarım hala öyledir :/

Back